Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 125> |
Korisnik | |
Luda Baba ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 07 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako sladak pas, jel to vaš?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Velika kolekcija sukulenata,opis s kolicima je baš pravi, sve sam si predočila i nasmijala se
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bome prava kolekcija sukulenata, lijepo si ih sve smjestila, kod tebe je uvijek sve tip top.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
uuu opasna si ti. meni samo Belica svinjarije radi, al kaj ću uvijek joj oprostim. A baš posebno voli sukulente, čuvarkuće i echeverie, valjda su slasne.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Nije baš tak, moji znaju - ko takne, odu prstići ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ma kolica su fenomenalna , mene podsjetila na restoran- izvolite, poslužite se.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
A čemu se mi čudimo
![]() svaka čast! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
imaš zeleni palac kako meni kaže susjed koji je povratnik iz Amerike
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Dobro mi došla i drago mi je da ti se sviđa! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Anastazija, danas sam prvi put gledala tvoj vrt i odusevljena sam. Stvarno biras biljke s ukusom, sadis sa smislom za prirodno. To je talent
![]() |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
|
Ajde, ajde, nisi me baš tak detaljno trebala opisati ![]() Sad se i ja smijem sama sebi ![]() Istina, kolica su jako teška i moram jako paziti. Nisam zadovoljna sa takvim smještajem teglica i ružno mi to izgleda na terasi jer zaklanja gredicu iza, ali trenutno nemam drugog izbora. Vrijeme je takvo da ih stalno moram voziti pod krov, a i po noći je jako hladno, pa ih povučem skroz uz kuću da se ne smrznu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
I ja sam uživala u tvom vrtu. Točno kaže Palčica, besprijekoran je. Svo ti je cvijeće lijepo, a i lijepo je složeno. Ipak, hoste su mi naj ...
Nisam se smijala za kolica nego si mislim pa to i nije baš tak lako, treba jako oprezno voziti jer su tegle do ruba pa mogu lako pasti.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Anastazija, dugo nisam bila kod tebe, a sad sam ostala bez daha i pala
![]() sve je besprijekorno, božanstveno - rajski :))) |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Istina živa, dugo nisam bila u vašem brežuljkastom kraju. Narančastu heucheru trebam, normalno, Meni se sviđaju fotografije heuchera i hosti u zidu iz ptičje perspektive. ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divan ti je kamenjar ali i svi ostali detalji također...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Bravo,prekrasno,jutro si mi uljepšala.Ista onakva kolica imam i ja samo si ih ti puno pametnije upotrijebila i imaš jedan problem manje jer sve cveteke premjestiš odjednom.Sve pohvale s moje strane.
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Obzirom da si ti bila bez komentara, bit ču i ja, jer slike govore najljepšim jezikom!
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Preljepa šetnja,za dušu i oči.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Lijepo, lijepo, preskačem orhideje, divim se hostama i heuherama, svatko ima svoje ljubimce. Nisam vidjela rupe po lišću. Čudno, na mom brdu nije bilo tuče.
Perlica ti trebaš i narančastu? Pa nije te dugo bilo u našim krajevima. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |