Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 279280281282283 407> |
Korisnik | ||
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Da li se i adenium razmnozava reznicama zabodenim u pijesak-zemlju?
|
||
sutnja je zlato....
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Potpis ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
ovako izgleda moj eksperimentalni adenium..pomalo su krenule nove grančice samo da ima sunca išlo bi to i brže... isto tako se nadam da će mi uspjeti kalem
![]() |
||
![]() |
||
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
|
Obzirom da imam 2 male djece,moram gledati na to jel sta otrovno.Al kad sam pregledala vase slike ,zaista sam se zaljubila u ovu biljku,i mislim da cu se bacit u potragu za jednom.
|
||
sutnja je zlato....
|
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
I opet se slažem. ![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() ![]() Imamo masu biljaka koja nije za jelo, pa šta?
Cvijeće nije salata, ni blitva
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
majcka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
|
Eksotika je kul
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
|
|
||
Eksotika je kul
|
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Slažem se,a čudim se sama sebi,toliko sam fokusirana na njegovu ljepotu ,uzgoj,presađivanje,njegu,da mi je promakla ta informacija. ![]() |
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
neka je otrovan nećemo ga jesti
|
||
![]() |
||
|
OMG,znači više opreza ,počevši od sjemenki. ![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
||
Eksotika je kul
|
||
![]() |
||
|
Meni je to moram priznati,prvi glas. ![]() |
||
![]() |
||
|
Emilly,prekrasan je
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Zaljubila sam se u vase adeniume...........Malo sam bila skepticna ,jer negdje procitah da je otrovan,al nema veze.
|
||
sutnja je zlato....
|
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Evo ga
![]() ![]() Bebice rastu ![]() ![]() I jedan novi, stigao jutros u paketu. Bebolina ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Krasni su vam adeniumi. I mom se cvijet otvara pa im uskoro stiže konkurencija
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 279280281282283 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |