dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 119> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
misty-da ,da nije što jeste bilo bi lijepo ali je grozno barem za mene
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Iako sam veliki ljubitelj snijega, u obom trenutku ga mrzim. Sve što nam preostaje jeste nadati se da biljke nisu skroz stradale, da će otopliti pa da one opet zašarene vrt.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
već se otopio i biljke su polomljene,povaljane ali korijen je ostao,biće iduće godine šarenila,a ove jadno,poneka grančica
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Draga moja ni kod mene ništa bolje nije.Znam kako ti je ij sam se sekirala i bila tužna.Ipak život ide dalje i dok je nas bit će i biljaka!Samo nek je zdravlja sve ostalo lako se nadoknadi:))
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Tako je draga Alisa,Bože zdravlja,biće svega
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
uskoro otvaraš 100tu stranicu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
znam kako ti je bosno moja,i ja bi bila najradije sjela i plakala kad sam vidla sta mi bura ucinila ,sve povaljano,ruze ostale sa granama ,listovi ofureni,pomidor morala pocupat ,novi kupila al sadim tek sutra ,valjda od sutra poboljsanje..sve je to nakoknadivo znam al svejedno tuga nas uhvati kad vidimo nas trud unisten ..zelim da ti se biljke oporave i da uzivas u svom lijepom vrtu
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
hvala vam drage moje i ja očekujem da ćemo počet slati bolje slikice,valjda će se konačno i vrijeme stabilizovat
![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
draga moja razumijem te susjede smo.najviše mi je žao božura tri godine čekam da im vidim prvi cvijet i kad su napupali snijeg ih povalja.ali šta se može viša sila, život ide dalje.nek si ti meni zdrava i vesela, vidimo se uskoro na jednoj divnoj prijateljskoj kafici prije nego što dočekamo drage gošće iz hrvatske.
|
|
![]() |
|
radujem se već toj kafici,a cvjećke nek rastu kako mogu,nije do nas,pozdravčić do ponedeljka
![]() |
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
jooooj Sarajka moja, baš tužno...i kod nas bura napravila dosta štete, a baš je ovo godina zločesta .. snijeg, led, bura...ma nek smo mi živi i zdravi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tako je draga,biće svega,polako ćemo se oporavljat,ova godina je sviju potrefila sa neugodnim vremenskim prilikama
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Šteta za prekrasno cvijeće ali dolaze nam ljepši dani i brzo bude novih cvjetića.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
i ja se nadam,hvala na posjeti i lijepim rijećima
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
hej
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |