Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sobne cvjetajuće biljke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Voštani cvijet - Hoya
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Voštani cvijet - Hoya

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 25>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2012 u 15:03
ovo sam se htjela pohvaliiti kako je lijepa, a vidjeti čete poslije slike

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2012 u 14:56
Neki dan sam snimila moju hoju kako je puna cvijeta,danas sammorala rezati dosta grana jer ju je ofurilo sunce, a ona tu stoji već više od 10 godina,Aralica stavila sam pelcerre, valjda češ vidjeti sve.

Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2012 u 19:54
Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2012 u 19:53
Gledajuci vase rascvjetane hoyice...dobila sam zelju da i moja bar jednom procvjeta pa sam je iznijela na terasu.....mozda prekasno za ovu godinu. Wink
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 09:15
 Tatjanabajcic hvala unaprijed ali ja sam relativnoo nova na forumu i neznam kako se dostavljaju biljčice
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 08:52
Ako hočeš ja ču ti napraviti par pelcera
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2012 u 23:18
Na žalost nemam je više ali čim je negdje vidim uzimam. Nisam je prskala a kod nas su vrućine nesnosne pa je to možda uzrok. Hvala na savjetu
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 16:27
Klimatis nemam riječismile94smile120
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 13:55
Nema kvake za cvijetanje. Moja je krepala kad je pukla na Sajmištu ono poduzeće se kemikalijama, moj stari je zaljevao ali to nije bilo. Napravila sam 5 reznica, i moja je već prvu godinu bacila 2 cvijeta, o čemu to ovisi na znam ali zemlja ima važnu ulogu i dodatak hra, pa prskanje, Ka d je vručina ja je prkam .Probaj napraviti pelcer, jer ona je sad u punoj snazi, tako da bi pelcer morao uspjeti, i nemoj je zavijati jednu na drugu , grane moraju večinom biti slobodne.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 17:54
Klimatis hoya Vam je prekrasna, ja sam pokušala s jednom i nikako nije cvjetala tako da sam nakon par godina odustala. U čemu je kvaka oko cvjtanja
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 16:11
Tatjana pa vidi se iz primjera naših hoya, da ostalim spetljanima treba zraka!!
Neka se sve zeleni
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 10:48
Klimatis stvarno ti   je prelijepa, ja mislim da nisu skupljeni u jedno kako ih neki uvijaju, da bolje cvatu što imaju više prostora i zraka, moja cvate ko luda, ali pod platfon se ne penjem da vidim koliki je broj cvjetova.
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 00:06
80 pupova????VAU!!!!A ja sretna ako ih bude 8
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 21:46
evo naše, nekih 80 pupova, rano je počela SmileSmile

prljav prozor nažalost

malo me svjetlo zeza da ih sve polovim
Neka se sve zeleni
Na vrh
tina1411 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 16
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tina1411 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 22:05
Hvala puno probat ćuSmile
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 08:38
Možeš na prozor naljepiti papir onaj ukrasni za zamotavanje, možda je ipak prejako sunce.Ja to istio napravim jer je ovo sunce prejako, pa stavim na prozor papir,
Na vrh
tina1411 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tina1411 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 20:15
Moja hoya je na jugoistočnoj strani i ima dosta sunca a pošto je skoro priljubljena uz prozor a sunce kroz staklo još više grije pa sam zato mislila da je od suncaSmile
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2012 u 22:02
Tina stvarno se ne može reči da su listovi požutili
od sunca,jer i moja je na istoku, stalno je do oko 11 sati pod suncem. Nisi navela gdje ti je na kojoj strani, i ako možeš pošpricaj je jednom tjedno, i malo je raspleti, moja je isprepletena ali joj grane vise, na snimkama sam napisala da je najviše cvjetova na plafonu.Prihrana je isto važna kod cvatnje.
Ne znam dali sam ti puno pomogla, ali ja hoju imam već jako jako dugo mogu reči oko 12 godina, jedna je otišla ali ova je od nje mladica i odmah je druge godine počela cvasti, apelcala sam je kad je bio onaj dar mar u Zgbu s smetlištem kad je procurila kemikalija, mislim da je ova stara oko 7 godina.
Na vrh
tina1411 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tina1411 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2012 u 19:42
Dobar dan imam jedno pitanje posadila sam mladicu hoye 2009. i od onda svake godine cvjeta i stalno je na istom mjestu na prozoru,ali njezini listovi su skroz požutili dali je to od previše sunca? Mladi listovi koji idu su normalno tamni evo stiže slika hoye s godinu dana,dvije i tri i ne odustaje od cvatnjeSmile

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
Nina22 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 215
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nina22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2012 u 21:58
Hvala na savjetu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.