ajamin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 132133134135136 145> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
svasta lijepog i finog ima kod tebe
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma kod tebe svega,cvijeća,povrća,sokića,kolaća,uh svega se nagledah.divno.divno
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Ajama,divno ti je SVE,ali medeni cvijet je prekrasan,nikad to nisam vidjela.Možda bude koja semenka?
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ma kakvo sortiranje .nemam ti ja za to vremena. moj prokleti posao mi oduzima previše vremena (zrela sam za mirovinu,ali nitko neda) to su stari grmovi karanfila,ma da kažu da su dvogodišnji oni su tu već sigurno 5 godina
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasno cvijeće, a kolači izazivaju pa se ponašam kao ono tvoje ružičasto cvijeće
![]() ![]() kako si upjela turske klinčeke sortirati po bojama u grupe, jesi sama sijala (valjda sjeme tako spremaš) ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
te rajčice su bile uljezi među cvijećem i spremljeni u bakinu sobu
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Pa ajama kud prije one mini rajčice?Ovim tempom moje će za dva mjeseca biti za berbu.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
svašta lijepoga se kod tebe nađe, a sok od bazge
![]() |
|
![]() |
|
ne rekoh ti za bazgu.moji unuci obožavaju sok od bazge.ništa drugo ni ne piju.ali bar znam da piju zdravo.napravili smo 70 litara gustog soka
|
|
![]() |
|
neznam kako se zove,ali baka od koje sam ga dobila zove ga medeni karanfil zato jer mu stalno curi neki sok slatkasti.biljka je niska ,a cvijetovi potjeraju 30 cm visoko
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
ok mjesto već čeka
|
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
mmmm domača salatica, ma di će bolje past nego navečer
![]() spreman ti je judić....
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Predivni amarilisi...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ja od kolaca ne vidim nista,njamm
u tebe pomidor za salatu a moj kupit tek za sadnju,ne smijem ga ni sadit jos,ceka da se smiri vrijeme ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
imam i ja puno onih koji ne cvatu.uvijek se nadam nagodinu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 132133134135136 145> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |