Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lovrina okolina
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lovrina okolina

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 120>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 10:33
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Kakva gužva na tvojoj terasi,bit će lijepo kad to središTongue

ž

I u toj gužvici bi 3 medeka našla mjesto za sjesi i popiti kavicu !!  Samo nam nekako vrijeme curi kroz prste !!!

Prelijepo mi je ovako šetati tvojim vrtekom i uspoređivati tvoje nove slikice sa onima koje su mi ostale u sječanju !!  Ali sjetiti se ne mogu ni pod razno gdje ti imaš posađene hostice i gdje se nalazi ovaj vodeni dio ??

Da li su možda tamo pored terase, gdje je bio krumpirko lani ??
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 11:03
Oblačno, kišnooo, sa tri o Wink. malo jače pada...Lovro i ja dosadu tjeramo autićima, vlakecima..puzlama...crtićima...i sad, mu, evo, malo pobegla...bum vidla na kak dugo!

Drage moje šetačice, koje ostavljate traga i neostavljate traga u ovom mom zelenilu i kreativnom neredu!

MK, veselim se..pss...al nek svi čujuTongue..danas je kava kod MK!
Irenaidi, Sanja... smile92...

Anabistrica, jedan dio tavana od kakvih 6 kvadrata je bil pretvoren u "plastenik" od najlonaSmile... i pokazal se super...je da je nešto otišlo, al dosta je opstalo!

GT, gospinu travu specijalnim tretmanom obrađujem...mora preživjeti da znam njenje rođake prepoznati u prirodi!

digitaliseve su sjemenke došle vjerovatno od susjede...ja se samo divim...vidim da mi još mladih biljkica ide van...

Free...ma našlo bi se na terasi mjesta...ima i dole kod brajdice mjesta...ima u i kući mjesta...samo nek medeki dojdeju...
Ovaj vodeni dio je...eh..iz žlijeba kraj bambusa pa do kante..izvedba još nije završena...

Belina, srećica i nije tak velika...pozadina je zelena pa je tak ispalo...LOL

Anaida...izašel je kameleonček Tongue, kak šakica je...hvala!

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 11:14
Gospine trave ima, ako ne preživi dobiš drugu i ta je iz prirode, ali mi je prekrasna cijelo ljeto cvate svojim prekrasnim žuti cvjetićima i izraste u lijep grm.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 11:26
Krasne su ti hoste. A tu na terasi imaš puno posla, ali kad središ bit će raskošno.
Dobru vam zabavu želim na kavici.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 21:43
Bokić!
Nakon današnje oluje i kratkog razvedravanja, već jedno vrijeme pada romantična kiša...za ples pod kišobranom...

GT, ma bu se primila.....čist se dobro drži! Hoću se i ja diviti cvetekima...
Otok, hostice su još male, al kad porastu...Thumbs%20Up

Na međ.kavici, iako malo društvo napravilo je pravi cvjetni ugođaj...
Pošto nada umire posljedna i mi se nadamo vidjeti te jednom, na nekoj od kava!

Terasa je još uvijek u razborušenom stanju...police sam pobojala, još malo laka...i sve bu na svom mjestu...ima vremena...nije vreme zec..nebu pobegel!Wink
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 22:34
nego...evo bambus se oporavlja od zimskog šoka!

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 22:40
...a aubretia ne posustaje...

...a ni geranium...

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 22:42
...a tko sam ja???Geek

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 22:46
...ku-ku...evo me cijelog...

i moje malo društvo...buketić Marijinih zvončića...

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 22:48
...kak sam porasla...baš sam važna...a ne znam reći kak se zovem!Embarrassed

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 22:50
...nisam ni znala da ga i ja imam...a divila sam mu se neki dan virtualno, a jučer uživo kod MK!

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 22:52
cvijetek tamno ljubičaste djeteline...s četiri lista...za nju uvik ima mista...dobro došla mi...lalalalaaaaa...

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 22:54
Lovro kod tebe ima svega  ,vidi se da proširuješ naveliko svoju kolekciju biljakaWink
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 22:54
...izvidnica...prvi cvijet nigele...bijeli čupko...

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 22:57
...travica...festuca??? ima metlice!!!

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 23:00
...u novom okruženju...

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 23:08
...nekak domaći štih...Heart

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 23:12
...a sad samo buketić.od mravice..jedna jedina cvijetna grana, a "puna ko šipak"...
...mini ruža...

Na vrh
irenaidani View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 817
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje irenaidani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 23:18
Originalno poslano od člana Lovro Lovro napisao:

...a sad samo buketić.od mravice..jedna jedina cvijetna grana, a "puna ko šipak"...
...mini ruža...

mini ali je bombasticno lijepa...Clap
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 23:18
...ja mislila da u tom grmu leži zec Wink, pardon, zečje uši, a ono mene iznenadil ovaj cvjetak...ne znam mu ime!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 120>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.