Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 120> |
Korisnik | ||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...ne znam kak joj izgleda cvijet, no mene je već oborila i ovakvim stavom...muškatna kadulja...
![]() |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
...mala vejgelica postaje sličnija svojoj mamici...poroznjuje se!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...pčelica zuji u onoj mlječiki koja kakti tjera krteke!
zum-zum-zum-zum!!! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...mislim da sam pročitala da se ovo zove rosopas...mene je baka učila da je to cingola!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...pa sad jedna slika iz povrtnjaka...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
..pa jedan izbjegli iris...nije se dal preseliti sa ostalima...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...proljetno pelcanje...
plavi krumpirko i nešto?... ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...šarenolisne roze vejgele od jesenskog pelcanja...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...nepoznati minići...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...kod slike mini ruže sam skoro napisala jedine ruže u vrtu...zaboravila sam na kratko na ove koje sam jesenas upelcala...kakve?? nemam pojma...susjeda mi je narezala reznica od par njih i sve skup dala u šaku...čekam cvijet
![]() ![]() ...magnolija iz reznice još uvijek živa...ratujem sa puževima...pojeli joj svo lišće...al ona se neda...izviruje novi lisni pupoljak... ![]() ...jel bi ovo bilo judino drvce..također iz reznice od jesenskog pelcanja?? ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...ne samo kolekciju biljaka, nego i gredice... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
..je, iznenadile me...bombice... |
||
|
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
Lovro, zaista imaš zelene prstiće, toliko toga ti se primilo! sve ti lijepo cvijeta i napreduje!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
|
Zovem se Cotula hispida. ![]() Jako lijepe slike, Lovro. Sve se zeleni i šareni. I mene zanima kakve će ispast pelcane ruže. Pusa! |
||
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
lovro krasno ti je cvijeće, slatki su mi i komentari uz slike - ko da lovri tepaš, tako se i ja koji put zanesem pa s odraslima pričam ko s bebama
![]() balkon ti jako sliči na moj, samo je na mome puno veća gužva, srediti ćemo mi to - jednom, kad dječica budu veća |
||
![]() |
||
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
|
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
slažem se sa natalijom, uvijek je zabavno čitati tvoje komentare, povrtnjak izgleda odlično, cvijeće prelijepo, posebno mi se sviđaju oni lila zvončići...jednu biljkicu ti je Bigi već identificirala, a druga koju ne znaš je Lychnis coronaria.
prekrasna mi je boja tvoje mini ruže
![]() lijepi pozdrav
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Opet ja prošetala i vidjela svašta lijepog,prekrasna muškatna.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Antonija, Bigmamma,Retriver Sara, Natalija, Rosa, Camelia...hvala na posjeti i pohvalama...
![]() Hvala i na identifikaciji biljčica...baš si danas režem dašćice za natpise za bilje...na plastičnim mi brže izblijedi nego ja zapamtim. ![]() Za lila zvončiće nisam znala da ih imam...biljka je već tu od lani...il čak predlani...a ja strpljivo čekam i čekam...kad ove ljepote... Rosa, tebi je stigla obična kadulja...od ove bum skupila sjeme, ak bude moguće, pa se čujemo u jesen! Camelia... ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Lepi su ti cveteki Lovro. Gledam i čudim se kak je kod tebe sve u punom cvatu. I muškatna ti kadulja već cvate, a moja ima tek pupoljak. A grašak ti je ogroman i već cvate. Moj je vrt malo nagnut na sjevernu stranu, a i na bregu je.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |