Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lovrina okolina
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lovrina okolina

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 120>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 23:21
...ne znam kak joj izgleda cvijet, no mene je već oborila i ovakvim stavom...muškatna kadulja...

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 23:23
...mala vejgelica postaje sličnija svojoj mamici...poroznjuje se!

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 23:24
...pčelica zuji u onoj mlječiki koja kakti tjera krteke!
zum-zum-zum-zum!!!

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 23:26
...mislim da sam pročitala da se ovo zove rosopas...mene je baka učila da je to cingola!

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 23:28
...pa sad jedna slika iz povrtnjaka...

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 23:30
..pa jedan izbjegli iris...nije se dal preseliti sa ostalima...

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 23:34
...proljetno pelcanje...

plavi krumpirko i nešto?...

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 23:38
...šarenolisne roze vejgele od jesenskog pelcanja...

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 23:38
...nepoznati minići...

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 23:44
...kod slike mini ruže sam skoro napisala jedine ruže u vrtu...zaboravila sam na kratko na ove koje sam jesenas upelcala...kakve?? nemam pojma...susjeda mi je narezala reznica od par njih i sve skup dala u šaku...čekam cvijet  Tongue

...magnolija iz reznice još uvijek živa...ratujem sa puževima...pojeli joj svo lišće...al ona se neda...izviruje novi lisni pupoljak...

...jel bi ovo bilo judino drvce..također iz reznice od jesenskog pelcanja??

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 23:47
Originalno poslano od člana blue sky blue sky napisao:

Lovro kod tebe ima svega  ,vidi se da proširuješ naveliko svoju kolekciju biljakaWink

...ne samo kolekciju biljaka, nego i gredice...LOL
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 23:49
Originalno poslano od člana irenaidani irenaidani napisao:

Originalno poslano od člana Lovro Lovro napisao:

...a sad samo buketić.od mravice..jedna jedina cvijetna grana, a "puna ko šipak"...
...mini ruža...

mini ali je bombasticno lijepa...Clap

..je, iznenadile me...bombice...
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2012 u 08:02
Lovro, zaista imaš zelene prstiće, toliko toga ti se primilo! sve ti lijepo cvijeta i napreduje!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2012 u 08:07

...kak sam porasla...baš sam važna...a ne znam reći kak se zovem!Embarrassed

Zovem se Cotula hispida. Embarrassed
Jako lijepe slike, Lovro. Sve se zeleni i šareni.
I mene zanima kakve će ispast pelcane ruže.
Pusa!
La donna per piccola che sia

vince il diavolo in furberia

Ivanić grad
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2012 u 08:21
lovro krasno ti je cvijeće, slatki su mi i komentari uz slike - ko da lovri tepaš, tako se i ja koji put zanesem pa s odraslima pričam ko s bebama LOL

balkon ti jako sliči na moj, samo je na mome puno veća gužva, srediti ćemo mi to - jednom, kad dječica budu veća
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2012 u 16:43

...nepoznati minići...

ova biljkica ti se zove mačić,a kadulja je bas prava ljepotica i nestrpljivo cekam svoju da procvijeta
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2012 u 17:28
slažem se sa natalijom, uvijek je zabavno čitati tvoje komentare, povrtnjak  izgleda odlično, cvijeće prelijepo, posebno mi se sviđaju oni lila zvončići...jednu biljkicu ti je Bigi već identificirala, a druga koju ne znaš je Lychnis coronaria.
prekrasna mi je boja tvoje mini ružeSmile
lijepi pozdravSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2012 u 19:01
Opet ja prošetala i vidjela svašta lijepog,prekrasna muškatna.
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 23:36
Antonija, Bigmamma,Retriver Sara, Natalija, Rosa, Camelia...hvala na posjeti i pohvalama...smile71..za svaku od vas!

Hvala i na identifikaciji biljčica...baš si danas režem dašćice za natpise za bilje...na plastičnim mi brže izblijedi nego ja zapamtim.Embarrassed..možda će na drvenim dulje biti vidljivo...

Za lila zvončiće nisam znala da ih imam...biljka je već tu od lani...il čak predlani...a ja strpljivo čekam i čekam...kad ove ljepote...

Rosa, tebi je stigla obična kadulja...od ove bum skupila sjeme, ak bude moguće, pa se čujemo u jesen!

Camelia...Wink

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 23:51
Lepi su ti cveteki Lovro. Gledam i čudim se kak je kod tebe sve u punom cvatu. I muškatna ti kadulja već cvate, a moja ima tek pupoljak. A grašak ti je ogroman i već cvate. Moj je vrt malo nagnut na sjevernu stranu, a i na bregu je.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 120>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.