Moj vrt pokraj Save |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 109> |
Korisnik | |
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
drage moje šetačice Lorica,Belica, Camelija evo nešto sam slikala mobitelom ali na žalost ne mojim.
Medvjed drago mi je da si me posjetijo ,kockavicu imam jedno pet godina kupila sam ih raznobojne ali samo su mi ove nikle i mogu ti reći da se jako sporo šire zato me vesele i ove dvije svake godine ![]() Lovro ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Prekrasno proljeće u tvom vrtu
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
prekrasno, a najljepše mi je to što imaš kockavicu. nadam se da ti je u vrtu već dugo i da će još dugio niz godina biti tu, sačuvana od uništavanja i za neke buduće naraštaje koji će je biti u mogućnosti vidjeti samo ovako na slikama, na žalost!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
blue sky i ja čekam slike.....
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
potpisujem loricu -brzo popravi fotić ili nabavi nekog da ti kupi novi
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
brzo popravi fotić, željni smo vidjeti tvoj vrt
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
drage moje šetačice hvala na posjetiGioaa,Klimatis,magnolija,cvijetićljubac,bebolina,Carol
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
blue sky, nesto si nam skrta na slicicama, ili nesto radis sa drvom?
Lan ti je mozda vec i ocvao, a nismo vidjeli njegove prekrasne, plave cvjetice.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Cvijeće je prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Prosetala i ja tvojim prekrasnim vrtom pokraj Save, šarenilo skoro da jednako kroz sva četiri godišnja doba
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Proljetne slike me odusevljavaju
![]() |
|
![]() |
|
Nona
![]() Anabistrica posadila sam ga da pravi hlad klematisovim nogama i da mi miriši kada pijem kavu ![]() Misti da drago mi je da ti se sviđa fotka mi ih volimo one su naše ljubimice jer kad stignu znamo da je zimi kraj ![]() free stiže zamjena i nadam se da ovi neće štrajkati ![]() tikvić volim lan zbog njegove nebesko plave boje ![]() Mari ne cvate još to je free izrazila želju ali je napupao ![]() Luci tako mi je lakše,manje trava raste a i rada bi imati puno toga na nekom određenom prostoru ![]() Carol hladi noge klematisima skupa sa puzavim zvončićem ako hoćeš skupiti ću sjeme ![]() moon hvala ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno, slika s rodom jako mi se sviđa
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Seboj mi je neizostavan u proljetnom vrtu, najvise zbog mirisa, ali meni nije uspio se odrzati. Cini mi se da je bio previse u hladu.
Ovaj tvoj se spetljal sa klematisom ?
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kod tebe sve tako bujno, isprepleteno, cvijet na cvijetu!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kod tebe sve cvate odjednom
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |