Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 63> |
Korisnik | |
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ponedjeljak ja ne mogu, imam misu zadušnicu..... možda za srijedu, za sada nemam ništa dogovoreno
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Probajmo nešto organizirati sljedeći tjedan. Predlažem ponedjeljak ili srijedu, npr. oko 18 sati.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Planiram 6.6. - nadam se da ćemo se do tada uspjeti dogovoriti! Probat ću dogovoriti i s Gogs pa da zajedno popijemo kavicu.....
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Kad ćemo organizirati onu kavu na Jarunu o kojoj smo razgovarale? Kad ti ideš na more?
|
|
![]() |
|
Hvala ti Mima!
|
|
|
![]() |
|
I ja se pridružujem čestitkama sa zakašnjenjem. Nije me bilo par dana u ZG pa sam tek sada vidjela da ti je bio rođendan.
|
|
![]() |
|
Hvala Maris
![]() |
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasan štandek s prelijepim radovima,kao i uvijek.
![]() |
|
![]() |
|
Okić, Klara, Valisa - hvala drage moje!
![]() |
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Jako mi se sviđa sve što sam vidila na stolu
![]() i usput da ti i ovde poželim sve naj iako je rođendan prošao ![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
|
|
![]() |
|
Hvala draga moja Tara
![]() |
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Draga Jani želim ti sretan rođendan i još puno lijepih kreativnih ideja koje ćeš pretvoriti u radove u kojima ćemo uživati ![]() ![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Mamina, Tanja i Klara - hvala cure
![]() |
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
prekrasno, kao i svaki put do sada... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Super stvari na okupu!!!
![]() |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Jani ,štand je diiiivota jedna.Ma bit će bolje sljedeći put!Tako ja sebe hrabrim pa tako i bude.
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje - hvala najljepša na ovako lijepim riječima svima odreda
![]() Izložba je prošla, konačno malo odmora i opuštanja...... Bilo je lijepo, kao i uvijek na tim našim Događalicama! Druženje s poznatim kreativkama i upoznavanje novih uvijek napuni baterije.
Posjećenost je bila strašno slaba......s obzirom na takvu situaciju zadovoljna sam da sam si barem pokrila troškove.....
Evo malo i slikica:
Kompletan pogled na moj stol:
....ovako izgleda pano na kojeg objesim male slikice....
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
predivno Jani,krasni motivi i izvedba
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |