Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 134> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pinus...tako su mu i prošle godine smetale, gotovo da mi je cvijet neopaženo promaknuo. Imaš li ti kakvo rješenje, možda ga nisam dobro posadla
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
mali kaktus...baš si
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
moon,M.kaktus, Pinus, Natalija prelijepi cvjetovi. Bravo
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Prekrasne boje cvjetova Natalija, Moon!!!
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Naši tek počinju cvasti! Fali im sunca nažalost
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Krasno Klimatis. Mali kaktus prelijepe boje cvjetova. Moon bit' će to prava fešta...
|
|
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Cure, bravo za fotke, izvrsni "bodljići", mislim da je vrijeme da nas vrijeme malo "počasti" pa da nam se naši ljubimci prikažu u svoj svojoj raskoši!
Fotkajte i šaljite! Pozdrav...............schumy |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
moon, mislim da si ga dobro posadila. Rješenje je da ga obriješ, ![]() ![]() ![]() Klimatis, mali kaktus, lijepi cvjetići na vašim pikavcima. Dali možete vjerovati da sam ovaj gimno sa slike platio samo 4 €. Po toj cijeni je prodavao 12 lijepih velikih kaktusa. Navratio sam nedavno po ostatak ali nema više, popapala maca. ![]() |
|
![]() |
|
Vrlo lijep gimnić
![]() |
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Pinus cvjetovi su im divni....možda da ga samo malo poštucam pa da ima bradu od tri dana
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Pinus stvarno imaš zavidnu kolekciju kaktisa, predivni su kad procvatu, tako mali, a tako velik i lijep cvijet.
Evo moga velikoga s tri cvijeta odjednom, jako lijepo miriše ![]() i jedan manji s jednim cvijetom ![]() Mammillaria ima krunu od četiri reda cvijeća ![]() i još jedna ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Nemam rijeci za ove vase kaktuse.............divno ,divno......
Pinus,kao i obicno ti imas keca u rukavu.Ovaj tvoj gimno od 4 eura je za svaku pohvalu. |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Lantana...ovaj prvi
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
nikad nisam bila neki veliki fan kaktusa prije, ali pobogu ljudi gledajući vaše, zarazili ste me tom ljepotom, imam par kaktusića koji su sasvim slučajno završili kod mene, a sad sve više okrećem glavu kad ih vidim.
Prekrasni su im cvijetovi, zaista fascinantni. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
klimatis, mali kaktus, pinus, moon, lantana... svi kaktusoljupci i oni koji će to tek postati - prekrasni su vam ljubimci
![]() belice, ma ko im more odoliti |
|
![]() |
|
Krasno Pinus. Prekrasno Lantana.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |