OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 374> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da nije možda neka vrsta krasule? Znam da bez veze mlatim, ali bi morala biti neka biljka mesnatog lista
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
moram se prikloniti Misty i Lantani u izdvajanju slika, ali neću je ponavljati da se admin ne naljuti...
sve prekrasno! |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
aloa
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dženi je postala gospođa u najboljim godinama,prelijepa je
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Otok, Dženi je božanstvena
![]() I ja izdvajam ovaj krasan kamenjar ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Dženi je prekrasna,
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Predivno OTOK
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
dženi je posebna!
cvijet je možda od neka kalanchoe? |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Tikvić, nije.
Zapravo mi je dok sam stavljala sliku zablokirao mozak i nisam se mogla sjetiti imena, pa rekoh - pogađajte. Sada sam se sjetila, ali vi i dalje pogađajte ![]() |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
![]() Evo rješenja - gasteria. Prvi put kod mene cvate, a ima dvije rascvjetane grane, dugačke su svaka oko pola metra, nisu mi stale u sliku ![]() |
|
Lošinj
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
OTOK,Dženi ti je predivna,izgleda mi nestvarno.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Dženi je preljepa, iako više nije tako mlada!
![]() Obzirom da možemo pogađat, ja ću reći da je to cvijet od neke aloe. |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma da ni neki kaktus, to ja onako prvo ča mi pada na pamet... a bila bi rekla sto posto da je eševerija.
Otok brdo ti je famozno i znan da si jako puno truda uložila da bude sve tako krasno. Ja isto obožavan kad se rješim viška teglica i sve potrpam u vrt
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sara, cvijet nije ni od echeverie.
Burito je zimi vani pod balkonom. Zimi zalijevam svakih dvadesetak dana, sukulenti su mi u malim lončićima, pa se brzo isuši zemlja. Hvala na posjeti cure i dečko. |
|
Lošinj
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Meni nekako izgleda da tvoja Đeni nije više djevojčica, porasla je, ne plete više kikice, samo se, kao i sve mlade djevojke kiti! Prekrasna je!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nije aloa,nije echeveria,možda neka haworthia?
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sjećate se moje Dženi? E, pa ona je narasla, postala je više puta mama, a više joj ne treba ni vezivati mašnice - sama se je za njih pobrinula.
![]() ![]() Cvate samo na tim najstarijim granama. I ovaj mi se cvijetak sviđa ![]() Neću vam reći kome pripada ovaj cvijet. Pogađajte. ![]() |
|
Lošinj
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
ma daj, reci
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
predivni sukulenti, naročito burito Dženi...cvijet je možda od neke acheverie? Gdje držiš Dženi po zimi? Zanima me koliko često zalijevaš po zimi?
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |