Jedan vrt u Sremu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8910 |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepe su i slike i biljke, ai roza žbuka na kući......
![]() Kako rododendroni prezime? Vani ili u kući - čini mi se da su u zemlji?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
pa moglo bi i još...stvarno su ti prekrasne i biljke i slike
|
|
![]() |
|
Palmark ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 06 Veljača 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 46 |
Hvala!
Kad hocete jos-izvolite: Armeria ![]() Nepoznata perena ![]() Neven ![]() Japanska dunja ![]() Spatifilum ![]() Spatifilum i stromantha ![]() Solanum ![]() |
|
USDA zone: 7b/8a
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Prekrasno, prekrasno, hćemo još, hoćemo još sličica
![]() |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
prekrasno ti je cvijeće, ali moraš staviti još sličica
![]() |
|
![]() |
|
Palmark ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 06 Veljača 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 46 |
Uzivajuci u prelepim fotografijama vasih vrtova,odlucih da vam malo predstavim i svoj!
Moj vrt je u fazi "izgradnje" tako da jos mnogo toga treba uraditi i jos nije ni prineti vecini vrtova koje sam video na ovom forumu,ali nadam se da sam na dobrom putu i trudim se da bude tako! Prvo malo rododendrona ![]() ![]() ![]() ![]() Pierisi... ![]() ![]() Tamaris... ![]() ![]() Acar palmatum atropurpureum-crveni javor ![]() Eucaliptus gunii ![]() ![]() Trachycarpus fortunei ![]() Mediteranski kutak-phoenix canariensis,limun,yucca,oleanderi,lavanda,ruzmarin... ![]() Kaskade su jos u fazi ozelenjavanja ![]() |
|
USDA zone: 7b/8a
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8910 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |