vrt i okovrt:) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 20> |
Korisnik | |
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ljiljus hvala
![]() hvala belice, nadam se da budes ove godine i uzivo vidjela di je kaj:)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
divno si smjestila rezultate onog šopinga draga. Heuchere su pre pre krasne, a kamenjar pravi bombončić.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
ajmeeeee, kako je kod tebe lijepoooo!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
hvala ti svesa
![]() evo i novih ljepotica
![]() ![]() ![]() brugmansija + heucherica
![]() nezaobilazne petunije
![]() hosta, dar od jedne drage forumasice, hvala jos jednom:)
![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
kikach
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar se polako popunjava
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
je anđelka na viru:) hvala ti :)
mali kaktus, hvala.. morat cu ih uskoro u hlad preseliti, zasada su na suncu i ne zale se:)
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nemam fuksije jer imam jako malo hlada u dvorištu,tvoje balerinke su prekrasne.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ajme što su ti šesne,u Viru?
|
|
![]() |
|
evo konacno sam nasla vremena za sloziti slikice od prije 10ak dana
balerinice
![]() ![]() ![]() ova mi je naj naj
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
belica nek dodje nece mu bit lako nac i popet se:P
hvala ti jaca
![]() ružo hvala ti na lijepim rijecima, uvijek si dobrodosla kod mene
![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
kad san te upoznala...odma si mi bila posebno draga....mogla san i predpostaviti odma da imaš ovako prekrasno cvijeće i da je u tebe sve lipo i punoooo ljubavi.....drugi put kad navratim moram to viditi uživo....
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Prekrasne čuvarkuće i ostalo cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
hvala ti natalija:) dvije su jedna-tvoja i jednu mi je kasnije susjeda uvalila:p
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ljiljan je prekrasan
![]() a tek slike iz virskog vrta ![]() ma je li kadulja nova ili ona pelcana? |
|
![]() |
|
štefica, moon, magnolia, dadinica hvala
![]() Carol ovo je prva moja godina s fuksijama..mama ih je davno imala i kaze da nisu bas bile sretne na suncu..ove se zasada drze, a na suncu su cijeli dan. vjerojatno cu ih po ljeti kad zapece morat staviti u hlad
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Kako inace fuksije prezivljavaju na moru ? One ne vole bas sunce i velike vrucine.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Prošetala, pogledala, divila se i uživala. Sve pohvale!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |