Močvarni hibiskus - Hibiscus moscheutos |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 37> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajde pripazi na njega,pa ako bude sjemena,sačuvaj sjemenke...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
.....zalijem ga skoro svaki dan...jeli to ok?
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ovo je vrtni hibiskus
|
|
![]() |
|
vrtniiiiiii....zar i taj postoji ..
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
S njim, draga moja ništa naročito. Zaliješ ga i to je to. Ja imam živicu od njega. Zalije ga kuša kad pada i to mu je sve, a svake godine je sve veće i šire i...Cvate kao ludo tamo 7 i 8 mjesec.
|
|
![]() |
|
hvala dadinica....kad ti procvita stavi mi slikicu
|
|
![]() |
|
ne vidim nikakvog pupa...oče cvitat ovaj moj ove godine???
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
De strpi se malo! Cvjetat će ti i te kako kad mu dođe vrijeme, vidjet ćeš.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ljiljana3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 197 |
Moj močvarac je počeo nicati, već je oko 50 cm, ali listovi su mu se nakovrčali, tako je bilo i prošle godine i normalno je cvjetao, a ja nisam otkrila razlog tog frkanja listova. Ima li netko ideju zbog čega se to dešava?
I da, nema nikakvih nametnika po njemu.
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Prošle godine sam dobila sijeme močvarca od jedne forumašice.Preko zima sam bilje držala u kući, jer navodno ne preživi prvu godinu vani.Do sada mi još nije cvao i baš sam znatiželjna kakav će mi biti.Trenutno izgleda ovako:
![]() |
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Sto ga drzis u saksiji.Bar tako sam vidjela na slici, mozda se varam.Trebas ga zasaditi u vrt on ce se siriti i cvjetace ti ove godine.Ja sam vani ostavljala preko zime male sijance i prezivjeli su ovi jaku zimu.Sve sto je hladnije bolje cvijetaju.
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
I ja ih imam vani.Prošle godine dobila sam mali sijanac od tikvić.Cvjetao je iste godine ,prezimio u bašti,a ova zima je bila preduga i prehladna sa puno snijega.Sada imam 4 nova izdanka..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
moj močvarko je počeo cvijetati ima desetak dana. svaki dan po 2-3 cvijeta. jutros me je dočeko sa 10 cvijetova.
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Uh Antonija kako je lijep,oče li cvjetat kad ja dođem k tebi?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
bojim se da neće.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
antonija prekrasan ti je.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |