Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 130131132133> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala svima na obilasku
![]() sijeme šališ se ajama oš da ti to procvate za 50g pa to se pikne grančica u zemlju...čujemo se na pp
a što se tiče imena u žutom lončiću nemam iskreno pojma znam da je neka kalanhoja e sad koja
![]() kupila sam novu biljčicu ali još nema cvijeta liči po lišću i rastu na vrstu fuksije ,mama joj ima hrpu nježno žutih cvijetova kad procvate stavim slikicu
![]() odoh sad čistit i vraćat pitare na svoje mijesto jučer je kod nas bilo malo škakljivo vrijeme ali hvala bogu bez tuče
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Uživala sam šetajući tvojim vrtom,svaka biljka ti je krasna,a one dvije,tvoja kćer sa poklonom, su me raznježile.
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Jako lipo, puno cvića, Love ko manekenka s malim ljubimcem, baš sam guštala!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
dobro jutro, vidiš kako si nas odmah razveselila divnim slikama. Baš mi je drago, jer zaista imaš divan vrt za pokazati.
Samo si me sad razniježila s pesekom, pesekoljubac sam od malih nogu. Toliko mi je sladak da bih ga najradije u torbu stavila i bjež kući s njim. Mogu zamisliti sreću tvoje malene kad ga je dobila. Inače džungla je super, verbene, pust. ruže, božuri, kalanhoa, ma zaista nema potrebe izdvajati. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Lave je preslatka u ovoj bijeloj haljinici okružena cvijećem i medenim pesekom...baš je pravi Grom
![]() A vrt, kaj da velim, oduševljena sam kako ti se sve lijepo rascvalo i zgusnulo, baš sam sretna zbog tebe, znam kako si dugo čekala da ti vrt dobije željeni oblik...čudim se kak su gazanije postale sve nekako iste
![]() pusa
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Moram ti se pohvaliti, i moj crnac sve više lići na tvoga !!! Iako još nemogu prebrojati tpčkice na njemu, bit će tu negdje !! Dobro, tvoj će biti više crn, tvoje sunce ipak više peće od našega !!! Ne mogu staviti sliku jer kad slikam točkice, na kraju ispadne mutna slika !! Prekrasno ti je sve ušarenilo se, kod tebe će uskoro i kamen procvijetati !! Ove slike tvog rascvijetanog dvorišta su obrisale one slike biljčica koje je ubila zima !!! Lijepi pozdrav tebi, a tvojem cvijetiću i malom potrčku ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
sve ti je prekrasno,al Lave je ipak najljepsa
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Free baš mi drago za tvog crnca ..ma vidiš moramo biti katkad i hrabre "nekom odfikarit glavu"
rosa2 hvala na posijeti
...da moj cvijetić mi je ipak najljepši a novopridošli zvrk i za prvi put uništio jedan paradajz ali evo polako učimo ne dirat u vrt i cvijeće malo mu fali šetnje ma bojim se da idemo s njim okolo dok se još jednom ne cijepi a evo ima i kod nas dosta kuna i lisica pa me sve to polako plaši da ne dobije neku boleštinu ovako se igra na velikom balkonu i okolo kuće bude se još strpio
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Cvijeće ti je prekrasno, ali Lave i njezin novi mali prijatelj su nenadmašni. Drago mi je da je dobro stigao do vas. Trebalo je izdržati Miru i njezin tempo, a još je tako mali..... ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Krasno cvijeće, lijepo ti je u vrtu a ovaj cvjetić je presladak sa svojim ljubimcem
![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
e moja Anastazija kako ga je Mira počela bedinat pa skoro je osta kod nje
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Draga Mira bez tebe bi nam bilo teško doć do ljubimca uz tvoju svesrdnu pomoć sada svima nama uveseljava život makar moram priznat uhvatim se da stalno govorim cijeli dan ne ne ne ne ne ne malo peseku ,malo kčerki a malo i mužu
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
haha očete jedan turistički ja to velim vic jer nemrem vjerovat da mi to ljudi kažu...dakle došli meni austrijanci neki dan i danas mi vele da nešto moram učinit jer oni nemogu spavati jer jasmin izvana miriši ...e da nemoš povjerovat
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Vrt ja krasan, bujan, a princeza je zaista šarmerica. A austrijancima treba za večeru dati čili papričica da im oslabe njuh.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
da imaš pravo al teško je svima udovoljit zar ne ne kaže se bezveze 100 ljudi 100 čudi....
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
možda da im na prozorsku policu staviš stapeliju, mislim da se tak zove onaj sukulent s predivnim, ali smrdljivim cvijetom
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ma bi ja al nema prozorske police hehe
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Predivan ti je vrtek ! Toliko toga se racvalo od zadnje kavice
![]() Onaj mali secerko je i na slikici premedeni.A i Lavandica je prava cura ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Duda
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 130131132133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |