Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 85> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Ana, od jučer tražim kod koga sam već vidjela onakvu biljčicu koju sam ti donijela jučer !! Al ne mogu naći, pa daj je poslikaj, cure će je sto posto prepoznati !!!
![]() Evo našla sam je kod Natalije, sto posto sam sigurna da će je netko sada prepoznati !!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
prekokrasno! moje dojcije su još male i cvatnju ne bum videl do sljedeće godine :(
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Je, to je ta ruža. Kad prođeš pokraj njenog cvjeta moraš ga pogledati jer te zove svojim intenzivnim mirisom. Nadam se da će i tebe veseliti ko i mene. I ja sam se iznenadila kad sam je vidjela u Pordenoneu jer sam mislila da ima samo bijelih. Mislit ću na tebe kad dođe vrijeme za reznice.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
He, he, baš mi je drago da nisi sve zapamtila, to ti je poticaj da opet navratiš. Roza deutzia hybrida je "Strawberry Field". Može svejedno koja reznica?
|
|
|
|
![]() |
|
Free, Medo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Hvala Anabistrica
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Zahvaljujem se Ani ![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Anabistrica jučer sam mislila na tebe i Carol gledajući na Flori ruže kao vaše i dobila volju da posadim nekoliko metara onih vaših divnih ruža.Posebne su jer su sa puno lišća i može lijepo izgledati kao živica ,ali lijepa cvijetna.Hvala ti što si mi dala ideju.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Horti, nema na čemu, samo neka dođe pravo vrijeme za reznice pa dođi po njih. Možda se još kaj drugo nađe.
Moon, hvala. Free, dođi nam opet. Može i bez nakrcanog gepeka, cijeli sam dan sadila. A nisam našla kod tebe sliku ispijanja kave ispod bambusa. Camellia, drago mi je da si kod mene dobila inspiraciju, to volim. Dođi opet, možda još kaj vidiš.
|
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
[QUOTE=anabistrica]
Pero mi je pola lješnjaka pojeo. Svejedno ga spašavam kad se zaleti u prozor pa padne u nesvjest velika sjenica Krenula sam u inspekciju tvoga vrta i od silne ljepote ![]() ![]() Pero me nasmijao do suza ![]() Reci mi na šta navodiš tako suncokrete da bi ih "servirala" ptičicama? Ja sam primjetila kada im stavim cijele suncokretove glavice u nekakvu kutiju pa van da im se baš ne mili, kao da su lijene kljuckati... gotovanke ![]() |
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
He,he, mogu se prikrpat? Obožavala sam ih... moja krsna kuma ih je imala (i maline) i kada sam došla k njoj samo me poslala na vrt... odi ima ogrozda ili malina
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Ova slik pauza je mrak
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
baš sam htjela napisati nešto slično o nepranju prozora
![]() ![]() lijepi pozdrav draga
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
E jesam te nakrcala sa porukama
![]() Bila mi je prekrasna šetnja tvojim bregom i šećući virtualno stalno otkrivam nešto što mi je promaklo. Zavidim ti na prostarnosti, ali mi je zato veći užitak šetati i diviti se strpljenju i ljubavi sa kojom sve uređuješ. Volim takve prirodne vrtove gdje se cvjetne gredice stapaju sa okolišem i čine jednu nedjeljivu cjelinu, kao da su tu oduvijek. Zato moj komentar na cijeli breg je... BRAVO MAJSTORICE!!!!!!!!!!
|
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Katica, malo pretjeruješ, ali ipak godi čuti takve pohvale. A kaj se tiče prozora, baš i nisu blistavi. Moram ih slikati da vidite kaj sam napravila kao zaštitu za ptice.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |