Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jani - upoznajte me....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jani - upoznajte me....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 63>
Korisnik
Poruka
dinazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 156
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dinazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2012 u 08:53
ok curke, vidimo se sutra!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 12:13
Drage moje! Dugo već nisam stavljala slikice.... iz više razloga...
Kao prvo, spremam se na "preseljenje" (na 2-3 mjeseca) na more i u velikim sam pripremama. A drugo - pripremala sam poklon za kuma za jubilarni rođendan. Kako je to bio pravi rođendan iznenađenja koji su mu priredila njegova predivna djeca nisam stavljala slike da ne bi slučajno vidio slikice.
Sada kada je sve prošlo - jučer je bila fešta (ne trebam ni pričati da je bilo genijalno!!!) i ja mogu staviti slike poklona koji sam mu radila s puno ljubavi....

Eto, Okić draga - to je ono o čemu smo pričale na kavici na Jarunu!
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
dinazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dinazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 12:22
ovo ti je super!
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 12:25
Jani predivno napravljeno, vidi se da si radila sa ljubavlju. Tebi je jučerašnji dan  bio zbilja ispunjen, obzirom i na radionicu Šeširić, pa još fešta. Po slikama sa fejsa dobro ste se zabavile i šeširići su predivni. smile79
Na vrh
Božica-baka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 193
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica-baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 12:26
Janismile55
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 12:31
Hvala vam curke!
Je, Okić - dan mi je zaista bio buran i prepun veselih događaja!
Radionica šeširića je bila super!
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 12:33
sa cvijeca došla malo pogleadati radove, fantastičan poklon
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 432
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 12:59
Jani -predivni radovi,a tek raspucavanje...smile93
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 14:51
krasno uradjeno Janismile120
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 19:05
Zbilja prekrasan komplet
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 21:30
Predivan poklon
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 08:01
Hvala vam svima puno, puno - šaljem svima skupa hrpu pusa smile79smile80
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 08:09
Naša draga Gogs posudila mi je teksturnu pločicu s kojom sam radila unutrašnjost ove škrinjice! Hvala ti Gogs, srce si!

Radi se o ovoj škrinjici koju ste već vidjele:

Sada unutrašnjost ovako izgleda:

Das masu sam tanko razvaljala i preko toga utisnula teksturnu pločicu. Dok je još bilo svježe oblikovala sam ju tako da se mogla lijepo utisnuti u donji dio škrinjice i pustila par dana da se dobro osuši. Nakon toga sam ju lijepo još samo malo pobojala i prelakirala. Na gornje rubove sam nalijepila ukrasnu traku. I to je To! Tek sada sam zadovoljna kako škrinjica izgleda!

Eto Gogs - ovo sam stavila samo zbog tebe, pusa draga mojasmile78
Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 10:34
janić već sam rekla da je ovaj poklon prekrasan.što bih ja voljela da sam ti kum i da imam 60-ti rođendan.koji je ovo lak za raspucavanje.rekla si da si potrošila onog mađarca, je li ovo opet on ili neki drugi.ja juče neki novi probavala ni makac, baš je loš.onaj od prije je fin ali ja hoću ovo što ti radiš.molim te reci mi je li drugog sloja staviš deblji sloj ili šta već...izvini što te davim, ali moram dok mi nisi zbrisala na more.nadam se da je sin ok prošao.pusa
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 10:39

smile93    smile227    smile227   smile93

draga moja,
ne treba tebi nikakva radionica iz pittorica,
jer ono na zadnjem satu je nadmašilo sve već viđeno...
a pukotine uopće ne želim komentirati...  Cool
da sto godina raspucavam - neću uspjeti dobiti tako nešto... Embarrassed

a unutrašnjost škrinjice - priča za sebe...
nevjerojatno kako si uspjela sve to tako uredno i perfektno napraviti... Shocked
pokušala sam nešto slično, ali izvana
na onoj škrinjici koju je MM već dva puta brusio do drveta...
e, pa, mogu samo reć da ju je nakon toga
brusio i treći put... 

smile211          smile93      smile211

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 11:35
Draga Jani, kao i uvijek do sada sve je ispalo supeeeerrrr.Clap
 Unutrašnjost kutijice je genijalna, vidjela sam je na sajmu uživo i oduševila se, ali sam te zaboravila pitati šta je to, eto sad znam. Ali ja i das masa nismo baš u najboljim odnosima, od nje jedino mi uspijevaju crijevovi i ciglice.
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 15:23
Hvala vam djevojčice moje beskrajno ste me razveselile Heartsmile86
Magnolija draga - onaj isti 2k koji stalno koristim. Pentartov "mađarac" mi je zakon jer sam od prve dobila ono što sam tražila. Tajna pukotina je samo u vremenu sušenja - to mi je moja draga Lula otkrila neki dan. Znači, nije bitna debljina nanosa, dovoljno je tanko premazati prvi sloj i pustiti da se osuši. Što se duže suši pukotine su sve gušće, a u kraćem sušenju su pukotine veće. U subotu sam baš razgovarala na radionici šeširića s njom i to mi je objasnila.

A
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 15:30
Zaboravila sam odgovoriti Magnoliji - hvala draga na brizi, sin se dobro oporavio i već je doma kod sebe. Sve je prošlo dobro (za ostale curke - sin je išao na oper. devijaciju septuma, problemi s nosom i disanjem!) i za 2 dana sa mnom ide na more pa će mu i to pomoći da sve što prije zaraste.
Drago mi je da ti se svidio poklon koji sam radila kumu!

Inače curke moje, mislila sam da ću opet biti bez interneta ovo ljeto, ali su me djeca ove godine obradovala s novim mobitelom za rođendan i preko njega ću moći biti s vama i preko ljeta, jeeeeeeeeeee.smile83..nemate pojma koliko sam sretna zbog toga!

Klara - hvala ti draga, rastem do neba kada pročitam što mi pišeš...
Tara - i tebi velika pusa! Naša majstorica od krovića i tegolica!
Na vrh
dinazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dinazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 18:11
wow!! škrinjica je za 5!!
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 09:34

Dina - hvala tiWink

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.