Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jani - upoznajte me....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jani - upoznajte me....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 63>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 14:53

odavno ja rekoh da će gostima
kod tebe biti praaaava  uživancija... Smile

odlična ideja s degenijom,
a i print je super ispao... Thumbs%20Up

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 14:09
Napravila sam i drvene privjeske za ključeve, ali se oni još suše, pa kada budu gotovi pokazat ću i njih....

Ali kako mi treba sto godina da se to sve premjesti (grrrrrrr...) - ne znam kada će to biti

"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 14:01
Dio pločice za apartman sam mislim već stavljala, ali sam sada napravila i pločicu koja ide na sam ulaz (navodno po zakonu mora biti oznaka broja apartmana na samom ulazu) pa vam pokazujem kako izgleda u kompletu.

Apartman Velebit sam smišljala što i kako.....još u Zg sam isprintala velebitsku degeniju ali nisam imala ideju kako ukomponirati print. Ovdje mi je palo na pamet kako napraviti prelaz jer u principu printove baš i ne volim, a degeniju baš nisam mogla naći na salveti......na kraju sam zadovoljna!
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 13:58
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 13:53
Drage moje, već par dana pokušavam staviti slike...
Ne znam koliko će to danas biti uspješno, ali pokušat ću vam staviti par sličica da vidite što sam sve napravila za svoje apartmane. Curke koje su na fejsu su mogle isto to vidjeti tamo - isto u svakakvim varijantama - radim preko mobitela pa se još učim.....

Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 18:30
kompletić...divoticaClap
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 16:07
ma nisi dosadna,ne brini... nanosim u ravnim potezima ne kruznim, alistalno gledam prema svijetlu da mi ne ostane prazno, nadam se da kužis o cemu pricam...
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 15:43

heh, trebala bih isprobati na komadićku daščice,
a nikako da se ulovim u koštac i s time...

imam još jedno pitanjce:
step 2 razmazuješ kružnim pokretima (prstima) ili ?

a sori kaj sam dosadna... Embarrassed

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 15:07
Klara, tesko mi je reci neko odredjeno vrijeme...ali uprincipu ide ovako - nanesem sloj prve faze u debljini da pokrije i zabijeli sve, mozda je to nekih 2mm, otprilike.... kada postaje prozirno znaci suho je. Na to onda nanosim drugu fazu, otprilike iste debljine... Kada vidim da vise nije onako vodenasto malo pripomognem fenom. Bas cu slijedeci puta gledati na sat jer stvarno ne znam dati pravi odgovor. .Nadam se da ce ti ovo pomoci....
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 14:40
Originalno poslano od člana jani jani napisao:

Tajna pukotina je samo u vremenu sušenja - to mi je moja draga Lula otkrila neki dan. Znači, nije bitna debljina nanosa, dovoljno je tanko premazati prvi sloj i pustiti da se osuši. Što se duže suši pukotine su sve gušće, a u kraćem sušenju su pukotine veće.

djaga, može li pojašnjenje?

koliko po prilici traje sušenje stepa1
da bi se dobile velike pukotine (široke)?

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2012 u 16:55
Sat,kutija za vino,škrinjica,ma sve je prekrasno.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 09:34

Dina - hvala tiWink

Na vrh
dinazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 156
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dinazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 18:11
wow!! škrinjica je za 5!!
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 15:30
Zaboravila sam odgovoriti Magnoliji - hvala draga na brizi, sin se dobro oporavio i već je doma kod sebe. Sve je prošlo dobro (za ostale curke - sin je išao na oper. devijaciju septuma, problemi s nosom i disanjem!) i za 2 dana sa mnom ide na more pa će mu i to pomoći da sve što prije zaraste.
Drago mi je da ti se svidio poklon koji sam radila kumu!

Inače curke moje, mislila sam da ću opet biti bez interneta ovo ljeto, ali su me djeca ove godine obradovala s novim mobitelom za rođendan i preko njega ću moći biti s vama i preko ljeta, jeeeeeeeeeee.smile83..nemate pojma koliko sam sretna zbog toga!

Klara - hvala ti draga, rastem do neba kada pročitam što mi pišeš...
Tara - i tebi velika pusa! Naša majstorica od krovića i tegolica!
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 15:23
Hvala vam djevojčice moje beskrajno ste me razveselile Heartsmile86
Magnolija draga - onaj isti 2k koji stalno koristim. Pentartov "mađarac" mi je zakon jer sam od prve dobila ono što sam tražila. Tajna pukotina je samo u vremenu sušenja - to mi je moja draga Lula otkrila neki dan. Znači, nije bitna debljina nanosa, dovoljno je tanko premazati prvi sloj i pustiti da se osuši. Što se duže suši pukotine su sve gušće, a u kraćem sušenju su pukotine veće. U subotu sam baš razgovarala na radionici šeširića s njom i to mi je objasnila.

A
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 11:35
Draga Jani, kao i uvijek do sada sve je ispalo supeeeerrrr.Clap
 Unutrašnjost kutijice je genijalna, vidjela sam je na sajmu uživo i oduševila se, ali sam te zaboravila pitati šta je to, eto sad znam. Ali ja i das masa nismo baš u najboljim odnosima, od nje jedino mi uspijevaju crijevovi i ciglice.
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 10:39

smile93    smile227    smile227   smile93

draga moja,
ne treba tebi nikakva radionica iz pittorica,
jer ono na zadnjem satu je nadmašilo sve već viđeno...
a pukotine uopće ne želim komentirati...  Cool
da sto godina raspucavam - neću uspjeti dobiti tako nešto... Embarrassed

a unutrašnjost škrinjice - priča za sebe...
nevjerojatno kako si uspjela sve to tako uredno i perfektno napraviti... Shocked
pokušala sam nešto slično, ali izvana
na onoj škrinjici koju je MM već dva puta brusio do drveta...
e, pa, mogu samo reć da ju je nakon toga
brusio i treći put... 

smile211          smile93      smile211

Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 10:34
janić već sam rekla da je ovaj poklon prekrasan.što bih ja voljela da sam ti kum i da imam 60-ti rođendan.koji je ovo lak za raspucavanje.rekla si da si potrošila onog mađarca, je li ovo opet on ili neki drugi.ja juče neki novi probavala ni makac, baš je loš.onaj od prije je fin ali ja hoću ovo što ti radiš.molim te reci mi je li drugog sloja staviš deblji sloj ili šta već...izvini što te davim, ali moram dok mi nisi zbrisala na more.nadam se da je sin ok prošao.pusa
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 08:09
Naša draga Gogs posudila mi je teksturnu pločicu s kojom sam radila unutrašnjost ove škrinjice! Hvala ti Gogs, srce si!

Radi se o ovoj škrinjici koju ste već vidjele:

Sada unutrašnjost ovako izgleda:

Das masu sam tanko razvaljala i preko toga utisnula teksturnu pločicu. Dok je još bilo svježe oblikovala sam ju tako da se mogla lijepo utisnuti u donji dio škrinjice i pustila par dana da se dobro osuši. Nakon toga sam ju lijepo još samo malo pobojala i prelakirala. Na gornje rubove sam nalijepila ukrasnu traku. I to je To! Tek sada sam zadovoljna kako škrinjica izgleda!

Eto Gogs - ovo sam stavila samo zbog tebe, pusa draga mojasmile78
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 08:01
Hvala vam svima puno, puno - šaljem svima skupa hrpu pusa smile79smile80
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.