Sukulenti u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 46> |
Korisnik | |
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lantana,divnooooooooo!
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Lantana
![]() ![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
lantana
![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
lantana predivni cvjetici,a to ce biti neki turbo smrdljivko,,jedva cekam da se otvori da vidim koliki ce biti cvijet
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lantana....
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ne, echeveria ne uvene poslije cvjetanja (čuvarkuća uvene nakon cvjetanja).
Moji sukulenti u cvatu ![]() ![]() ![]() Smrdljivko će imati dva ogromna cvijeta ![]() ![]() Euphorbia (koja?) ![]() i ogromna aloe koja je prepuna cvjetova ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
jeli i echevarija uvene poslije cvitanja???
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
dzeni, kamenjar...krasni su
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ja sam cijelo vrijeme mislila da je to aloa ,al izgleda je haworthia aristata..moja je u vrtu,mislim da i ti mozes u vrt sa njom ..
|
|
Vir |
|
![]() |
|
kamenjar...ovog prvog šta ti cvita mogu prisadit u vrt sada...vidim da je i tebi vani...a vidila san da ga i natalija ima skrivenog u vrtu...kako se zove??
|
|
|
|
![]() |
|
bas su slatki sukulenti u cvatu
![]() bas me zanima kakav cvjetic ce mi podarit ovaj cotyledon (mislim da je on) ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
kiki-ko....prekrasno ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ove godine nakon smrzavanja je cvao ko lud.Ovaj desni je čak imao žile u zraku.Sad su dobro orezani,dobro posađeni i bacaju mlade.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da.Imaš li tu vrstu?Biću sretna da ti ga pošaljem.Daj mi adresu u pp.Pozdrav od "škorpijice " u podznaku (ajme).
|
|
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Jel ovo jedna vrsta koraljnog kaktusa?Ako je, prekrasne cvjetove ima,mojem su toliko mali da ih mikroskopski tražim. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Prije smrzavanja
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |