flover - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 18> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svaki vrt krene kao mali, a onda od ljubavi podivlja. Imaš lijepo cvijeće draga, samo naprijed
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Anđelka,Cikas,Dadinica,Dijana,Jaca........hvala za šetnju mojim skromnim vrtom.....
![]() ![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Prošetala sam tvojim vrtekom
![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
društvo,kad pogledam vaše ogromne vrtove,pitam se što ja radim na ovom forumu,kolike velike vrtove neki imaju,ma kao iz bajke....
![]() ![]() i ja sam aktivirala mm da nešto napravi,i evo mi gljivica
![]() ovaj stari sanduk će krasiti ljepe kate kad procvatu.....
![]() ![]() ![]() amaranthusi tricolor,sjeme s aukcije hr....prekrasni su kad narastu.....
![]() mačuhice na istom mjestu kao lani....
|
|
|
|
![]() |
|
Hvala na lijepoj dobrodošlici,Cikas Evo procvali i prvi neveni,kod mene su malo u hladu....
![]() ![]() ![]() ![]() moj krumpirko koji je jedini uspio prezimiti u hladnoj sobi,več sam ga htjela baciti kad se pojavio maleni listić,uh....skakala sam od sreće....
![]() ![]() ![]() ![]() i malo sobnog cvijeća....
![]() ![]() ups ,pa moram prebaciti slikice na cvijet info....bit će kasnije još.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
![]() |
|
ma nikako,pa bila sam ja svaki dan u vašim vrtovima,razgledala ,samo nikako da uđem i u svoj-mislim na forumu.....baš mi je drago da si me tako brzo primjetila
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Evo i tebe! Već sam pomislila da si nas zaboravila
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
šareno i lijepo a ruže su krasne
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Svega lijepoga, a ljepotan je zaista ljepotan ovako sav okićen.
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Lijepa gredica a ruže su prilipe
![]() |
|
![]() |
|
malo ružica....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ljepotan koji je preživio zimu kod mame
|
|
|
|
![]() |
|
nešto mi se pobrkao raspored slika,ali evo još malo....
![]() bugica,a dobila sam i reznice s mora
koje pokušavam zakorjeniti
![]() ![]() panj kojeg je mm našao u šumi,i okrenuli ga naopako i poslužio nam....
![]() prvi cvjetić clematisa pillu
a liatrisi se spremaju za cvatnju
![]() ![]() ![]() ![]() agava i dipladenija ,kojoj baš ne odgovara ova svakodnevna kiša.....
![]() ![]() pahipodijum,rođendanski poklon od kume
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() no evo koje slikice....
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Flover, boja tog rozog cvijeta kojem ne znaš ime oduševljava...prekrasno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima na posjeti....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Mislim da je to Zephyranthus, prekrasan cvijet, meni još ne cvijeta.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |