Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 130131132133134 407> |
Korisnik | ||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Da li si nabavila sjeme??
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
|
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Ha, ha, ha!!! Ovaj je zbilja zaplesao kolo!
![]() |
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
![]() |
||
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
|
Već se počeo polako uzdizati. Najradije bi ga zavezala da mi ostane takav
![]() Ima netko ideju? |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Jeeeeeej ![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
marsha,baš je slatkica
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Totalno je smiješan. Malo ću ga povezati pa vidjet kako će dalje. Mislim da mu ništa od toga ne može biti.
U tom položaju je bio baš kad se od gore gleda a sad se počeo malo na bok tako okreteti kao da se uzdiže. |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
|
Koliko ih često prihranjujete i čime?
Ja sam svoje sada prvi put prihranila i to gnojivom za kaktuse. Sada svaki tjedan ili rijeđe? |
||
![]() |
||
|
Rađe jednom u dva tjedna,ja ne bi rjeđe
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Ja svoje prihranjujem svaka dva tjedna. Jednom s blagom otopinom gnojiva za kaktuse, drugi put s vrlo blagom otopinom kokošijeg gnoja, ali vrlo blagom
|
||
![]() |
||
![]() |
||
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
|
Nisam porucila jos sjeme,nekako bih radije da uzgajam vec izraslu biljku.Evo vidim po klijancima mojih kaktusa,nekako mi sporo rastu,pa kontam da cu se nacekati i adeniuma. |
||
sutnja je zlato....
|
||
![]() |
||
|
![]() Ako je naručiš preko ebay-a, dobit ćeš već veliku biljku kojoj treba barem pola godine da dođe k sebi i da razvije korijen. Kako bi u tom slućaju prošla s carinom i uvozom biljke, e to je već pitanje za miliun dolara
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Predivni su vam adeniumi. Ne znam dal su mi slađi veliki ili mali
![]() Evo da malo ohrabrim ove koji siju, ovi su stari malo više od 2 godine ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala Emilly,baš nam je to trebalo
![]() |
||
|
||
![]() |
||
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
|
Upravo tako ,hvala Emilly na podrsci.Lijepi su i ovi tvoji,zdravi.
|
||
sutnja je zlato....
|
||
![]() |
||
|
@Emilly, adeniumi su ti za svaku pohvalu....bravo
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
I ja se pridružujem pohvalama
![]() |
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Lijepi su, tko čeka strpljivo, veće mu je veselje kad dođe cvijet.....
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Emilly, baš su ti lijepo procvjetali i znam da uživaš gledajući ih. Hvala na ohrabrenju i na tome što si ovu ljepotu podijelila s nama.
|
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 130131132133134 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |