Franjicine kopanjice |
Odgovori
|
Stranica <1 1516171819 51> |
| Korisnik | |
manči
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Svibanj 2008 u 20:42 |
|
Franjice tvoj dnevnik je pozamašan!! Kako volim sve temeljito proučiti stigla sam tek do početka (
|
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Svibanj 2008 u 20:57 |
|
Mislim da bi ti bilo pametnije ne čitati, ponekad se iživljavam za svoju dušu, pa onda nemam mjere... gle, shvatila sam da si ovdje mogu lako pospremiti neke događaje, sličice, misli, odrastanje svog kamenjara i poigravanje sa rukama (za slučaj da me do kraja zgrabi onaj blentavi Švabo - Alchajmer) i onda se vraćati i iščitavati kako je to bilo u moje vrijeme....
|
|
![]() |
|
shasha
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Svibanj 2008 u 21:25 |
|
Predivno!!!!
![]()
Onaj cvijet(kaj misliš da papiga sjedi na njemu) pogledaj pod balkonsko cvijeće.Neki čudan naziv ima,mislim da je Admin stavio sliku i tekst
|
|
![]() |
|
andrea01
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Svibanj 2008 u 21:49 |
|
Franjice, ako netko nije već napisao, onaj cvijet ispod žute gazanije i pijetlove krijeste što ti počeo cvjetavati crvenožuto je lotus! Prošle godine sam ga ogledavala kod susjede, ali me nije impresionirala! Grane joj nisu toliko bile rascvjetane kao primjerci koje sam vidjela na Flori!
|
|
![]() |
|
SilveK
Neukroćena biljka
Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Svibanj 2008 u 22:40 |
|
Čestitam Franjice na gubitku karaktera!
(mislim kaj se tiče cvijeća..)
|
|
![]() |
|
proljeće
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 10:44 |
|
Franjice, evo konačno sam te stigla pročitati i moram konstatirati da si neumorna i samo takva i ostani!!!
Ti si postala dobra vila ovog foruma, koja čini mi se ima najzdraviju zezeanciju za druge ali i za sebe.
Kada bi vas takvih bilo više na ovom svijetu vjeruj mi da bi bilo puno ljepše i ugodnije živjeti!!!
Moj savjet ti je: nikada ali baš nikada se nemoj mijenjati, uvijek ostani takva kakva jesi!!!
![]() A sada o cvijeću...
Vidim da te je "proljeće" pravo lupilo, ali nisi jedina i mene je...Cvijeće ti je prekrasno, ali puno od tvojih prekrasnih biljaka niti ne poznajem, ali zato i jesam na ovom forumu da što više naučim!
Što se tiče tržnice iste smo... stalno sam na tržnici i uvijek nešto kupim, ali mi bikice si valjda ne možemo pomoći, kada nešto volimo onda stvarno volimo, a kada nešto radimo onda radimo kako treba, jel tako?
Nego kada ti sve cvijeće naraste i procvjeta mislim da ćeš dobiti svoju pravu oazu!!!
I tako i treba, samo uživaj...
I još jedan kompliment osim za cvijeće...
Ona teglica od tijesta ti je super, morat ću i ja prbati napraviti...
|
|
![]() |
|
iris
Neukroćena biljka
Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 10:50 |
|
šta se ovdje svašta događalo zadnjih dana...kod Franjice nikad dosadno
|
|
![]() |
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 12:03 |
|
Ma koja dobra vila pa ja sam dežurni KLAUN, no uvijek mi je u životu bio moto bolje se smijati i nasmijavati druge , pa ti neki zavide, nego javno plakati jer će te samo sažaljevati a ionako nitko neće pomoći. Zbog toga uvijek oko sebe a i u sebi pokušavam "iskemijati" smijeh a zna se da je smijeh LIJEK.
Drago mi je da me tako doživljavate a posebna pusa
mojim stupovima i širokim ramenima ovih dana. |
|
![]() |
|
proljeće
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 13:05 |
|
Ja ti kažem ti si dobra vila i to stoji!!!
|
|
![]() |
|
rijeka53
Odrastao grm
Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 15:56 |
.....kako bi rekal stari Manzoni:"
Zelite da vam puno njih pritekne u pomoc? nastojte ne trebati ih"
|
|
![]() |
|
manči
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 19:23 |
|
Dobarveče!!
Jutros smo moj MM i ja obavili pregled kod
. Natjerala sam ga na prvi EKG.......Onda sam malo radila......a popodne "ubila oko"
.....Idem malo po forumu.....
![]() |
|
![]() |
|
xenia64
Mladi grm
Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 20:20 |
|
Trebalo mi je malo vremena da opet budem u toku s tvojim dnevnikom ali nema veze, tvoji opisi me uvijek nasmiju i raspolože dan
|
|
![]() |
|
manči
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 21:22 |
|
A tu sam se izgubila..........
Ha......ha......
Franjice, ovo mi je tako smiješno, nemoj se ljutit, ali ja sam " u falu" sa onim " Dobarveče " upala u tvoj dnevnik misleći da sam na temi "kava".
Cijelo večer mislim kako sam počela "hlapiti" jer me nema na " kavi" a lijepo znam da sam pisala........ Sad mi je malo lakše!!!
|
|
![]() |
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 22:39 |
|
Veselila sam se odlasku na posao jer su uz cijelu prugu procvali makovi. Janso da sam uzela fotić je ujutro to izgleda prekrasno no ja sam došla pekasno - netko je bio jako vrijedan i pokosio je na stanici sve uz prugu pa nema niti jednog maka.
Na poslu sam veći dio dana i ponjela sam od kuće nekoliko irisića da mi uljepšavaju pogled, putem od stanice po posla jedna mi je dobra teta pokušala iščupati cvijet koji se sam rasadio, nisam sigurna koliko je ta "operacija"uspjela jer baš i nema korijena. Jasno da nemam sve u jednoj boji "morala" sam otrgnuti dvije grančice jasmina i sad gledam u ovo:
![]() Nisam ništa slagala niti formirala aranžman jer je jedino bitno da je više od monitora.
![]() da ima barem nešto malo žutoga
![]() ma s koje ga strane gledala ovaj mi je cvijet PREKRASAN. Mislim da sam u Shashnom dnevniku pročitala da se zove pakujac. Moram priznati da sam ga do sada puno puta vidjela ai nikad dobro pogledala i da nisam ni znala koliko je to poseban cvijet. Bit ću presretna ako mi pusti korijenčiće (nada umire posljednja) ili ako mi uspije osušiti cvijet pa pobrati sjemenčice (najglupljem selaku rastu najdeblji krumpiri)
Nisam ja kriva što valjam gluposti, pogledajte što mi je cijeli dan bilo pod nosom, pa jasno vam je da sam "spržena"
![]() Doma su me dočekale zaostroške agavice a sad je prekasno da počnem tražiti kako i kuda da ih posadim. Znam ja da će se naći dobra dušica i već sutra ću čitati kako da bebice najbolje smjestim.
|
|
![]() |
|
Šeflera
Trajnica
Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 22:41 |
naš i naš - sve u jednom! Da te nema trebalo bi te zmisliti! |
|
![]() |
|
stephanotis
Mladi grm
Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Svibanj 2008 u 11:04 |
|
Hvala ti na slikama iz Nizozemske i što si mi malo dočarala tu zemlju... Volim pročitati putopise, a ti si ovaj svoj baš divno dočarala.
|
|
![]() |
|
shasha
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Svibanj 2008 u 11:35 |
koji cvijet mislim na plavi pakujac
|
|
![]() |
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Svibanj 2008 u 15:46 |
|
Daj brzo informacije kad se sadi, kak se uzimaju sjemenke, mislit ću o tome do ne znam kad jer bi stvarno pasao da mi "pobolda" žuto! Uglavnom raste na cesti i u susjednom dvorišću, već razmišljam da ponesem motiku kad idem na posao, jasno i kram da razvalim asfalt...
|
|
![]() |
|
manči
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Svibanj 2008 u 20:46 |
|
Franjice, opet si u "elementu" - motika, kramp.....
Što se tiče pakujca, predivan je to cvijet. Ima na forumu, čini mi se , posebna tema o njemu.....
|
|
![]() |
|
SilveK
Neukroćena biljka
Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Svibanj 2008 u 23:03 |
|
Zamišljam te kak rasturaš s motikom i krampom
Svaka čast, tak se super slikovito izražavaš da mi ne treba puno za zamišljati...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 1516171819 51> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |