Agave |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 15> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ljepotice prave
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Hvala Glikica.To sam dobila,kupljene su kod Bešlića i stvarno su prekrasne.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Camellia, vidim da si se razbacala sa sukulentima po svim temama i super su ti. Ali ove agave su nenadmašne.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Agave stricta |
|
![]() |
|
![]() Agava tequilana |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
jutro sam započela gledajući agave i ispijajući kavicu
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Dobar posao ili slabi posao ? Zamijenio sam ovogodišnjeg adenium bebolinca za ovu Agave parvifloru. Sijanac adeniuma je bio pun cvjetnih pupova i „normalno“ je da mi iskusan dugogodišnji kaktusar nije vjerovao da je to ovogodišnji sijanac. No što je tu je . Ja više nego zadovoljan. Agavi sam zamijenio supstrat i malo ju dignuo iz tegle. |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
i ja mislim da je ovo aloa ferox ili neka jako slična njoj, ali agava ne vjerujem da je
glikice kraljica ti je prava zvijezda... ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Hvala cure
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Mira K iskreno rečeno ne sjećam se više od kud mi ta agava, samo znam da je dosta stara, sporo raste, cvjetala nije nikad i nema pelcere.
Ovo što si ti pokazala ne bih znala što je, mogla bi Belna biti u pravu, pa si malo proguglaj aloje agave, naći ćeš koja je. |
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Meni to više daje na aloju.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
A koja je ovo agava ( ako je uopće agava...)
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Krasna ti je Kraljevska agava (Aloe victoriae-reginae) a gdje si je kupila? Ja sam je samo vidjela i kažu da se ne razmnožava ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Agava je krasna ali je ovaj tvoj cephalocereus senilis sama špica. Vidim da ga držiš na otvorenom, na kiši, vjerojatno je zato tako bijeli i čisti. Moj je pod nadstrešnicom , zaklonjen od vjetra i kiše i niti približno tako lijepi kao tvoj. Iznijeti ću i ja svoga na otvoreno. Hvala za sliku i ideju.
|
|
![]() |
|
moja agava
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Kamenjar,
Imaš lijepe primjerke
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
moje su agave stare 4 god,bile su mi u vrtu ,neki dan sam ih izvadila jer mi smetaju u gredici..agave su mi puno ljepše ako im se režu donji listovi,ja svojima svake godine režem par donjih listova
![]() ![]() ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Ova je agava bila stara 20 god.spremala je pustiti cvijet,ali je nestala ove zime ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Pinus, moje agave potječu sa Ugljana, ovo su slike iz Rijeke u mojoj firmi.
Zima je bila opaka ali su prezimile vani bez problema.... Najljepše primjerke u našoj zemlji sam vidio na otocima Lošinju i Rabu, tamo isto jaka zima malo "oprlji" listove, obično donje koji i najbrže otpadaju kod razvoja u proljeće... Pozdrav..........schumy ![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |