Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 102> |
Korisnik | |
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moon,Klimatis
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ono ti je draga crveni ljiljan,ako si na to mislila ![]() |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Ismena prekrasan cvijet:)
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ajme tek sad kad ugleda kod tebe crvenu grančicu (jeli ono grancica) sjeti se da sam je i ja posadila..al je nema
![]() predivno ti je |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
jel' ta ismena sa ove planete ? Majko moja, pa to izgleda nestvarno, idem si rezervirati let u svemir u potragu za tom biljkom !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Hvala ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Hvala draga, prekrasno cvijeće imaš...
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Kupila sam je u poljoapoteci u Zagrebu(Branimirova tržnica) ![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Maris gdje si nabavila tu prekrasnu Ismenu?
|
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Hvala draga ![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
jaaaaaaaaaao Ismena -himenocalis festalis,prekrasna je......
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Ismena me je iznenadila svojom ljepotom ![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Maris, Ismena je predivan, neobican cvijet, i crveni ljiljani su krasni.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Ma nečeš,ti to samo tako kažeš ![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Premalo topline ili sunca i ako ima malo mjesta u tegli.Kad skupe hranu ih razdvajam pa ćemo vidjeti šta je.Ako i sljedeće godine ne budu otvarali cvjetove kak spada bum ih
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Koji bi bio razlog ne otvaranja cvjetova do kraja? |
|
![]() |
|
Ni na kraj pameti ![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Stvarno je predivna ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |