Moj kreativni apaurin |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 25> |
Korisnik | |
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mamina, jako mi se sviđa ova šablona sa zadnje visilice i ja sam ju tražila neki dan u Lumosu, ali ja je nisam našla, ili sam čorava ili je to dio neke veće šablone. Daj me prosvijetli.
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Tara-hvala
![]() |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
![]() |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
kerber-
![]() |
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
U ovoj galeriji sve pršti od boja! Sviđa mi se tvoj stil:svega pomalo!
![]() |
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
![]() poklon mojoj rodici za vjenčanje:slikano na staklu |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mamina, ovo je stvarno perfektno. SUUUUUUPPPPEEEERRR
Kako si dobila takav efekt, sa bojama ili nečim drugim, ili slika bila takva. |
|
![]() |
|
Hvala bako Tatjan
![]() |
|
![]() |
|
![]() kutija od bambusa ![]() ![]() oslikane čikare za kavu ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Sve me oduševilo.Moj favorit je kutija sa makovima.To je novo osvježenje.
Ipak napominjem da sve što nije decoupage ide u galeriju "Ostali hobi".
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() ![]() a kutija s makovima je baš posebna... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
dinazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 156 |
ja ipak glasam za šalice!!
|
|
![]() |
|
Mumica,Kiki,Klara,Dina-hvala lipa
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
prekrasno...je mala riječ
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mamina, divnojoš jednom, a dali si pekla šalice u rolu, jer se inače skida i ima poseban lak .
|
|
![]() |
|
Hvala Tatjana
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |