Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj kreativni apaurin
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj kreativni apaurin

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 25>
Korisnik
Poruka
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 12:45
Mamina, jako mi se sviđa ova šablona sa zadnje visilice i ja sam ju tražila neki dan u Lumosu, ali ja je nisam našla, ili sam čorava ili je to dio neke veće šablone. Daj me prosvijetli.smile42
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 432
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 15:09
Tara-hvalasmile78a što se tiče šablone- imam primjerak samo sa ovom šablonom na komadu plastike
Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 18:35
Clapkrasni radovi....
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 19:47
kerber-smile78
Na vrh
Julija D View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 176
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Julija D Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2012 u 13:07
U ovoj galeriji sve pršti od boja! Sviđa mi se tvoj stil:svega pomalo! smile79
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2012 u 23:49

poklon mojoj rodici za vjenčanje:slikano na staklu
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2012 u 23:50
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2012 u 23:52
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 09:27
Mamina, ovo je stvarno perfektno. SUUUUUUPPPPEEEERRR
Kako si dobila takav efekt, sa bojama ili nečim drugim,
ili slika bila takva.
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 12:42
Hvala bako Tatjansmile78Ova sliku sam naslikala sa bojama za staklo.Sam lik je slikan bojama koje nisu transparentne,dok sam za  imitaciju vitraja koristila boje koje su ,kad se osuše,prozirne.A za bolji efekt sam ispod stavila nagužvanu aluminijsku foliju.Za aureolu i Presveto Srce sam koristila pozlatu.Kako je slika za posebnu prigodu (vjenčani poklon mojoj rodici) utoliko sam sretnija što je ispala onako kako sam ju zamislila... 
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 13:01

kutija od bambusa

oslikane čikare za kavu

Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 13:05
smile71
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 14:27
Sve me oduševilo.Moj favorit je kutija sa makovima.To je novo osvježenje.
Ipak napominjem da sve što nije decoupage ide u galeriju "Ostali hobi".
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 18:02

smile71       smile57     smile71

a kutija s makovima
je baš posebna...  Thumbs%20Up

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
dinazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 156
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dinazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 18:28
ja ipak glasam za šalice!!
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 18:40
Mumica,Kiki,Klara,Dina-hvala lipasmile79
Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 20:37
Sve je super.
Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2012 u 10:44
prekrasno...je mala  riječsmile55
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2012 u 11:38
Mamina, divnojoš jednom, a dali si pekla šalice u rolu, jer se inače skida i ima poseban lak .
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2012 u 22:59
Hvala Tatjanasmile78.Šalice sam isto oslikavala bojama za staklo a poslije sam ih premazala sa lakom za porculan i zapekla u pećnici.Na deklaraciji piše da je predmet nakon toga moguće prati u perilici za posuđe ali ipak sam upozorila onoga kome su išle na poklon da ih pere ručno.Šta je sigurno -sigurno je...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,215 sekundi.