Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 76> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoste,
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded w ![]() Uploaded with ImageShack.usith ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
jako lijepo cvijece
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Šetam i uživam!!Predivno kod tebe,sve rascvjetano.
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja se prošetala tvojim prelijepim dvorištem |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
acer69 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
I ja evo prošetala tvojim hercegovačkim vrtom i ostala bez riječi.
![]() Imam i pitanje.Jeli ono plavo felicija?
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Tikvić, lijepi pozdrav!
Evo konačno da ostavim malo pisanog traga, da ne misliš da sam te zaboravila! Stalno te pratim ali ne ostavljam komentare. Jako si lijepo iskombinirala biljčice, i oko skoro svakog drveta napravila otok...hoste su krasne, ruže penjačice ostavljaju bez daha..... |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Sve je tako lijepo, bujno....užitak je prošetati ovuda.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prelijepo sve, a lukovi ruža
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
užitak je bio prošetati ovim tvojim vrtom,prekrasne ruće,hoste,ne znam šta je ljepše....a ona slika sa stolcem u cvjeću posebno lijepa
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma šta reći,predivno,raskošno,veselim se što ću možda imat priliku da ga vidim u živo
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
hoste, čuvarkuće, a luk od ruža - fantastično
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
bas mi je godila setnja kod tebe pred spavanje..neznam sto mi je ljepse ,dio gdje su kaktsui,ruze ,hoste,heuchere ..ma sve je lijepo..
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
za mene jutarnja šetnja uz kavicu, ajme meni kako da uopće i kažem da mi je nešto lijepše od drugog kad mi se sve sviđalo i to doslovce. Baš mi je drago da si stavila nove fotke jer sam baš uživala gledajući ih.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Tikvić draga, zaista su slike za časopis, sve redom. Divan ti je vrt!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Oaza ljepote kod tebe draga Tikvić.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
![]() |
|
![]() |
|
Belina, Šrefica n., Alisa, Mali kaktus hvala na posjeti i
![]() Acer ono plavo nije felicija već alpski aster. Kad ti prvi put budem slala paketić, pošaljem ti ga. ![]() Sunceee, Dadinica, Enrikova n., Flover i vama velika ![]() Draga Sarajka ne da ćeš imat priliku da ga vidiš u živo, već će mo se u njem ljepo "sabrati"! ![]() Moon, Kamenjar, Belica, Anaida, Otok, Tomica hvala i vama na posjeti i ![]() |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
ajme svaki kutak je priča za sebe i svaki jednako osvaja ljepotom
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |