Samo hobby |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567> |
Korisnik | |
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pridružujem se
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Hvala, hvala svima! |
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ko da smo se dogovorile za kutiju... ![]() samo je meni tvoja puuuuuno ljepša... ![]() ![]() di si nabavila tu krasnu šablonu? |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Klara, meni je tvoja kutija ljepša. Nježnija je boja i ruže!
Šablonu sam sama izrezala i nakon što se kit za drvo posušio, na njega sam stavila deco glas da ima oble rubove ( vidi blog mare.ri).
|
|
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
svaka čast na majstorski izrezanoj šabloni... ![]() haha, kao što ti napisah i kod sebe: nas dvije smo sad po onoj staroj "kod susjeda je trava uvijek bolja"... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
julija moja, ovo ti je čarobno... pogotovo vaza... ![]() ![]() hoćeš nam otkriti tajnu kako si radila ovaj patinirani srebrni dio na vazi? to je šablona s metalik pastom? kako si dobila pukotine i čime si patinirala? ili je to po tutorialu s bloga mare-ri? pliiiiiiiiiiiiiiz... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala ti, i mislila sam si da je to - to... ![]() ![]() baš sam nedavno to proučavala i kanila nešto slično pokušati, ali u zlatnoj varijanti s bitumenom... no, nisam nigdje uspjela pronaći zlatnu foliju... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zlatnu foliju sam viđala u čokoladama i bombonjerama. Pokušaj i ti zaviriti tamo!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Vaza je super
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Ajme Julija-radovi su diiiiiivni
![]() |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Ehej draga....vaza je prekokrasna, a dozeri
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
lijepi radovi,vaza sa Kamejom me posebno odusevila,svaka cast
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
O joj-preeekrasni radovi-sve odreda
![]() |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Kutijica prava ljepotica
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |