Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dio mog vrta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dio mog vrta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 99100101102103 119>
Korisnik
Poruka
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 23:41

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 23:50
za večeras toliko,ovim putem želim da se zahvalim forumašima koji su mi svesrdno poklonili cvjećkice,ima još puno toga što nije još procvjetalo,što je malecko,no kako bude raslo ja ću slikat i sa vama podijeliti radost cvjetanja  tih biljkica.
Od srca se zaghvaljujem na poklonjenim bilkama:
Lana 2
Triša
Lora
MiraK
Belina
Nataly
Bebolina
Tikvić
Josipa
Alisa
Magnolia
Magnolija
Fany
nadam se da su sve tu drage osobe koje su mi darovale prekrasne cvjećkice i tako moj vrt uljepšale i obnovile,hvala im još jednom od srca
smile72smile79

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 11:53
Kamenjar tog krumpirka sam prošle godine dobila od  naše drage Tikvić,koliko je star ne znam,valjda će se Tikvić javit i to napisat

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 12:07
smile79
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 12:16
Duga zima je za nama,cvijeće se oporavilo,a gubici nadoknađeniClap
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 15:14
super je sve, vidiš kako su te lijepo cure darovale kad su ti bile u posjeti, zimu si potjerala i sve je opet divno. ja moram reći da ti je ona viseća dipladenija divna, ja svoju uvijek stavim da se penje, ali i ovako je prekrasna.

belica,zagreb
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 22:45
uživala sam u tvom vrtu i biljkama smile55
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 22:54
Alisa,belica,mali kaktus moon hvala na posjeti,jeste nešto se oporavilo,nešto sam dobila,nešto kupila i vrt opet na nešto lićismile79
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2012 u 10:54
 smile71preljepo! Tako bih rado u toj ljepoti popila kavicu sa tobom.Valjda i to bude!
Vidim da krompirko  lijepo napredije. Delphinium ima prekrasnu boju.
Sve je savršeno!smile79
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 08:26
kakve kampanulesmile227kod tebe baš uživaju.Šteta je sve ovo ne vidjeti uživo ali eto nadam se biće prilike.
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 12:27
prekrasno je cvijece,nema se sta izdvojiti Clap
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 17:41
Opet je sve lijepo kod tebe Heart 
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 18:58
smile227
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 23:08
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

Lijepo ti je cvijeće, naročito plavi zvončići. Kak su veliki! E, a ovo ne prepoznajem, a nisi napisala koja je to biljka. Cvijet je kao od petunije, ali mi se čini da lišće nije. Što je to?
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2012 u 08:00
Poslije svim onih zima i snjegova ipak je pobjedilo cvijeće.Prekrasno ti je sve kao i pokloni koje si dobila.
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2012 u 21:12
samo da ti malo pozdrava pošaljem smile75
belica,zagreb
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2012 u 21:38
divno smile113
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 09:28

I ja sam odmah primjetila istu biljku ko i Ana, kakve divne šare....smile71

I gazanije su ti krasne Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2012 u 23:01
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

Meni je ovo predivno ! Neznam kako se zove , ali cu uz tvoju pomoc sigurno doznati a onda cu si ju pokusati kupiti !

PS   draga , isprazni sanducic !     smile79
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2012 u 23:37
smile113
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 99100101102103 119>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,531 sekundi.