Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anđelkin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anđelkin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9596979899 114>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 19:41
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

Uploaded with ImageShack.us
Jeli ovo ruselija? Za cvijeće ma neću reči ništa da ne ureknem ali moje - tvoje krizanteme odlično napredujusmile120
Jeste aralija to je ruselija , kad sam je kupila tek se malo pokazivalo da je živa.Raste naočigled. Drago mi je da su ti dobre, nemoj zaboravit zakidati vrhove
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 19:38
Originalno poslano od člana kamenjar kamenjar napisao:

opet oce cvjetat kaktus ,ma bravo....a krompirko ti lijepo napreduje,bas uzivam kad ga vidim..nesto mi malo cudan ovaj tvoj mocvarac,isla sam vani gledat svoga LOLvaljda su isti 

Sad bi volila da ne žao mi ga otkinut akrumpirko valda osjeti koliko ga volim pa mi nesebično vraća.Od jednog kidam pelcere pokušavam napravit stabalce kad stignem stavit ću slikicu. Močvarcu sigurno ne odgovara misto a ne usudim se vadit ga da ga ne oštetim
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 16:53
Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

Jeli ovo ruselija? Za cvijeće ma neću reči ništa da ne ureknem ali moje - tvoje krizanteme odlično napredujusmile120
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 14:48
opet oce cvjetat kaktus ,ma bravo....a krompirko ti lijepo napreduje,bas uzivam kad ga vidim..nesto mi malo cudan ovaj tvoj mocvarac,isla sam vani gledat svoga LOLvaljda su isti 
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 22:16
Originalno poslano od člana svesa svesa napisao:

anđelkad,smile113

smile78
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2012 u 22:19
anđelkad,smile113
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2012 u 21:19
Močvarac ni da mrdne,bar da znam što napravit da se trgneURL=http://imageshack.us/photo/my-images/710/fotografija0109.jpg/][/URL]

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2012 u 21:17
gladiole počele odreda cvitatURL=http://imageshack.us/photo/my-images/444/fotografija0123.jpg/][/URL]

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2012 u 21:16
 male peperonije,tako lako se razmnožeURL=http://imageshack.us/photo/my-images/513/fotografija0134.jpg/][/URL]

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2012 u 21:14

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2012 u 21:12

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2012 u 21:11

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2012 u 21:09

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2012 u 21:07
 Ovo je čudo kako ovaj malac brzo raste i cvitaURL=http://imageshack.us/photo/my-images/804/fotografija0125l.jpg/][/URL]

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2012 u 21:04
ovaj  izgleda želi i drugi put pokazat cvit veći od sebe

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 23:19
krasno smile55
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 14:08
u Posedarje... tam je vikendica, čaća i more. Heart
belica,zagreb
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 10:22
Originalno poslano od člana belica belica napisao:

zemunik- e pa onda mi budeš bila jako blizu uskoro.... još samo da preživim ovaj 6 mj u zg i stižem na moreko.
by the way- fenomenalno ti sve napreduje.
Super a di dolaziš na moreko?
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 10:20
 Je li ovo ostić?

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 10:18

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9596979899 114>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.