Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 352353354355356 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2012 u 18:44
ima puno o genimaClap ljubav prema prirodi i biljkama, da bar koji od sinova to nastavi

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2012 u 20:16
bravo za vrt tvoje mame ,naši roditelji do zadnjeg dana su manje vise u vrtu,moja mama  je otisla pogledat cvijece i vratila se legla i otišla u vječnost....tj pala u komu ...zadnje sto je vidla je bilo cvijece...
tvoje hortenzije su zaista fenomenalne,bas su prave kraljice
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2012 u 23:03
Auuuuu, ova bijela hortenzija, nestvarno !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2012 u 23:10
Bravo za mamu!!!!!! I moja mama ima 81 godinu i njeguje cvijeće pa ga nosi svaki tjedan tati na zadnje počivalište. Svaka čast maammaaaa!!!!!
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2012 u 23:42
Sve je prekrasno, hortenzije su veličanstvene! Ali me ipak najviše oduševila baka (mama). Molim te prenesi joj najtoplije pozdrave!
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2012 u 23:50
smile78
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 08:58
hortenzije su trenutno kraljice u tvom divnom vrtu smile64
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 09:49
Vrt ti je krasan i bujan, ma najbolje rečeno raskošan. Thumbs%20Up Po ortenzijama se vidi da im je do sada pasalo vrijeme i puno kiše. Bijela je famozna, moja već dvije godine kržljavi ali to je valjda zbog premještanja.
Bravo za tvoju mamu Clap, to su naši stari, stalno va vrte do zadnjega daha...
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 09:36
Opet sam zavirila k tebi, draga moja Otok, i nauživala se ljepote!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 13:09
Uvijek se uvalim u neke poslove koji mi baš ne trebaju, ali neda mi vrag mira.
Iznad moje kuće pa do glavne ceste je jedan prilično velik neuređen prostor.
Nije moj, pa se ne usudim previše intervenirati. Tu smo davno prije utabali jednu stazicu kojom možemo doći do ceste.

Evo kako je taj prostor izgledao

Nešto malo od predviđenih radova smo napravili

Posadili smo dvije masline (za treću još treba iskopati rupu)

Pokosili smo sa jednog dijela travu, a dečki se bave nekim niskim zidićima

A ja se bavim ovom drugom stranom, koja je prema našem vrtu. Kako tu ne raste baš samo trava, nego i neke druge samonikle biljke (smilje, koromač) bilo mi je žao njih počupati, pa sam ih ostavila. Uspjela sam u kamenju iskopati još nekoliko rupa u koje sam posadila ružmarin, smilje, cinerariu, helychrisum, čuvarkuće.
Svi koji imaju vrtove u primorju znaju kako je to kad se iskopa rupa - ima bar tri kante kamenja. Pa gdje s tim kamenjem?
I tako je nastala ova kamenita staza, široka oko pola metra i (za sada) dužine oko 10 metara. Radovi su trenutno obustavljeni dok traju ove velike vrućine, a nemam trenutno ni biljaka koje bi tu posadila. A onda - nastavak, još jedno 15 metara.
Ovo bi moglo biti trajnije rješenje, jer je ispod kamenja folija, tako da ne bi trebala rasti trava. A nadam se i da će posađeno rasti.

Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 13:19
Zaustavi se vjetre!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 13:24
Ti nemaš mira kao i naše Free,i kad nema posla ona ga nađeTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 13:32
A kad ga ne nađem, onda ga sanjam !!  Je moj vrt OK, kad ga gledaš izdaleka, ali ja u svakom trenutku mogu napuniti dvoje tačke za opljevljenim i ocvalim djelovima !!

Otok, ti nisi kao ja, ti si još gora !!  Ali zato ti skidam kapu za uređenu stazicu  !!  Jako, jako će se vlasnici iznenaditi kada nađu ovako uređen teren !!   Dobro da si još skupila ekipu za pomoć !!  To je najteži dio, objasniti nekome zašto i kako to baš sada treba napraviti i još tako i tako a ne onako !!

Dok sve objasniš  ekipi, pola posla bi već napravila sama !!

Vidim da me se spominjalo, pa sam morala upasti a sada idem u miru pogledam hortenzije tvoje mame !!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 13:50
Ma vlasnik je grad i tu bi trebao biti zeleni pojas, ali ja ga baš ne zamišljam takvim kakav je bio.
Lošinj

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 14:22
eto šta je vrijedna žena, obrađuje i gradsko a kod mene ima puno onih koji i za svoje ne mare Thumbs%20Upsmile141
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 15:24
Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

Otok, Dženi je božanstvenaClap
I ja izdvajam ovaj krasan kamenjarThumbs%20Up

Dugo, dugo vremena sam imala tihu želju prošetati Lantaninom stazicom, i želja mi se ostvarila, zahvaljujući 051 ekipi !!

Sada mi se rađa nova želja, prošetati ovom krasnom stazicom, oko krasnih kamenjara, ispod ovih starih borova  !!  Tko zna, možda još jednom bude vrijeme da se i ova moja želja ispuni !!

Lijepi pozdrav   smile219
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 15:49
OTOK, koliko ti je Dženi stara, ja ju imam ali nije cvala.
Da, tvoj kamenjar mi je jedan od najljepših što sam vidjela, opušteno i prirodno.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 15:56
smile64
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 18:12
Neumorna si, a ono što je još važnije - sve što dotakneš pretvaraš u pravi estetski doživljaj smile99
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2012 u 09:34
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

OTOK, koliko ti je Dženi stara, ja ju imam ali nije cvala.
Da, tvoj kamenjar mi je jedan od najljepših što sam vidjela, opušteno i prirodno.

Jako me je iznenadila kad je procvala. Nisam očekivala cvijet. Prve dvije godine nije cvala.
Lošinj

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 352353354355356 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.