vrt u ravnici |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 30> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vrt koji s pravom nosi svoje ime... nemam dovoljno riječi pohvale za ovu divotu. I ne mogu reći da li je ljepši noću ili danju.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
fantastićno uređena okučnica
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Dado,11111, Enrika pozdravljam Vas i zahvaljujem Vam se sto Vam se svidja moj vrt Pozdrav od Miroslava.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Rembrant imali što što Vi nemate, sve je prekrasno divim se Vašem vrtu često posjećujem . Odakle tolika energija, pa to teba sve zaljevati svakodnevno a ni voda (bar kod nas ) nije jeftina osim ako nemate izvor na imanju
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
ljiljani su prekrasni, a ovo zelenilo, milina za oči
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
kao iz časopisa,prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
MISLIM DA SU TU RIJEČI SUVIŠNE
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Krasno ti sve uspjeva, a amarilis vjerujem da preko zime seli u kuću na toplo.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Aralija, busio sam bunar, stavio pumpu imaam vode koliko hocu. Ali ja nerazumem kada mi kazu napr. Dalmacija kako ima problem sa vodom, pa zar nemoze da se iskopa bazen i skuplja kisnica, neznam nerazumem se toliko ali mislim da bi to vrtlarima bilo resenje.Inace i kod nas je voda skupa jer je vezana za kanalizaciju to je 50% vise ja placam nego oni koji se nisu prikljucili na kanalizaciju.Normalno ,energija se crpi od supruge jer pored nje i ja sam zavoleo cvece, da ga ona nevoli toliko ni ja ne bih imao ovaj hobi, nego bi visio negde u kafani(he,he)
|
|
![]() |
|
Lorica milo mi je sto ti se svidjaju ljiljani, i meni se svidjaju sto nisu visoki,i sto su bujni.
|
|
![]() |
|
Sveso, jaco hvala Vam na poseti. Ana, normalno, odsad idu na toplije, dosad sam drzao u podrumu, medjutim bila jaka zima i dosta su mi propali, sto ranije nisam isao na forum, puno bih vise znao -pozdrav
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
vidiš kako je koristan forum, i ja sam puno naučila
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
upućena od Dijane, i ja sam ostavila stope u tvom parku... i imala je pravo, ostala sam bez daha... stoga, velika dobrodošlica i od mene i
![]() |
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
![]() A slike su ti prava umjetnička djela,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobro došao,vidim da čemo se i kod tebe nagledati ljepote da nas
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Setala sam tvojim vrtom i zastajkivala , divila se pa opet isla dalje , pa opet stala i gledala i tako dok nisam sve vidjela ! Sve ti je prekrasno , ne samo da imas zeleni palcic nego imas izgleda i zlatnu rucicu !
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
krasula ti je kapitalac
![]() šta je ovo i desnom dijelu slike, je li to sobni zvončić - plavi ![]() |
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Jako, jako lijepi vrt samo tako dalje.
![]() |
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Koliko zelenila, prekrasno. Uživala sam u šetnji i sigurno ću se ponovno vratiti
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Pozdrav za Kamilicu,Flower,Qute fee,Mari,Dadu Cvietic. i Ksan, Mari to u desnom uglu je klematis,Neznam kako mu je naziv.Malo sam zapostavio forum. U svakom slucaju ovo leto bas je zapelo nece kise i nece, moram zalivati stalno. Evo malo novih fotografija,na nekim se vide opekotine od sunca.
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |