Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Identifikacija biljaka
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prepoznajte mi ovo
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Prepoznajte mi ovo

Odgovori Odgovori Stranica  <1 124125126127128 243>
Korisnik
Poruka
niko5 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 46
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niko5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2012 u 07:29
može li mi netko odgovoriti na upit na prethodnoj stranici koja bi ono mogla biti biljka. hvala
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
darijaz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 138
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje darijaz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2012 u 09:44
niko 5 meni izgleda kao  velgelija ili ti ga stručno weigela jedino ovisi koja je boja  bordo , bjela , roza tako mi po listu izgleda ja imam  4 vrste boja
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2012 u 21:18
možda netko prepoznaje šta je ovo, izgleda mi kao neka grančica voćke ili grma, nikla je u posudi

Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 18:01
Mari sačekaj dok još malo poraste,ali ja mislim da je korov.
Na vrh
boakill View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 80
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje boakill Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 18:27

opet ja..heheh..znate li naziv ovog?
znam samo da je pokrivačica tla..

edit
pronašla sam..
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 20:08
Originalno poslano od člana dmirce12 dmirce12 napisao:

Mari sačekaj dok još malo poraste,ali ja mislim da je korov.

ne bi rekla, u zemlji je s jednom palmom s mora, meni se čini da je neko sjeme došlo s mora i tako izniklo
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 20:20
Mari,5510,
meni slići na mladu breskvicu, (ako ima malo drvenastu stabljiku).
Tako ja bacim košticu, ili upiknem u vrt, pa mi izrastu male, bijele, slatke vinogradarke.
Ipak pričekaj, znalce da se jave.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 20:28
Originalno poslano od člana Silvy Silvy napisao:

Mari,5510,
meni slići na mladu breskvicu, (ako ima malo drvenastu stabljiku).
Tako ja bacim košticu, ili upiknem u vrt, pa mi izrastu male, bijele, slatke vinogradarke.
Ipak pričekaj, znalce da se jave.

nije breskvica, one mi niču po cijelom dvorištu, ovo ima malo dlakavo lišće a svraćam vam pozornost na male listiće uz grančicu slično kao što ima šipak, nije ni šipak, možda neka slična drvenasta biljka, (sad sam jako znatiželjna, jer imam neostvarenu želju, a ako je ova sama upala k menismile164
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 20:54
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Koja je ovo biljka??

Znalci, da li je i ovo kod mene ista biljka kao i kod beboline?

Mari,5510
nemam pojma o čemu je riječ, možda je mogranj. Neka poraste, volim te vidjeti veselu. Tongue
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 21:51
sillvy -da ista čičak.lod nas ima toga po livadama koliko hoćeš.misli da nema potrebe da oduzima mjesto u vrtu,ako želite čičak ima onaj s lijepim plavim lopticama
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 22:23
Hvala ajama,
ne raste mi u vrtu, nego uz zgradu. Bolje da se nešto zeleni, jer će trava sva požutiti i nestati po ljeti.

Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 15:33
kako se zove ovaj cvijet?

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 16:07
Originalno poslano od člana Silvy Silvy napisao:

Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Koja je ovo biljka??

Znalci, da li je i ovo kod mene ista biljka kao i kod beboline?

Ista biljka!
Nemam je ja u svom dvorištu, zapela mi je za oko na jednoj livadi, pa onoooEmbarrassed
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 17:42
štefice - ruelia
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 17:45
natalija, veliko hvala
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 18:11
Bebi,Silvy, veliki repuh,podbjel,čkalj,veliki čičak,ljekovita biljka..
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 20:37
Evo ga s čičkom, visok skoro kao ja LOL:

“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 20:39
joj...to su nam zločesti dečki metali u kosu, al o tome na nekoj drugoj temi!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 00:45

Molim znalce koji je ovo cvjetić?

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 00:48
Curke, hvala Vamsmile78
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 124125126127128 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.