Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 243> |
Korisnik | |
niko5 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 15 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
može li mi netko odgovoriti na upit na prethodnoj stranici koja bi ono mogla biti biljka. hvala
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
darijaz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 138 |
niko 5 meni izgleda kao velgelija ili ti ga stručno weigela jedino ovisi koja je boja bordo , bjela , roza tako mi po listu izgleda ja imam 4 vrste boja
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Mari sačekaj dok još malo poraste,ali ja mislim da je korov.
|
|
![]() |
|
boakill ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 29 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
![]() opet ja..heheh..znate li naziv ovog? znam samo da je pokrivačica tla.. edit pronašla sam.. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ne bi rekla, u zemlji je s jednom palmom s mora, meni se čini da je neko sjeme došlo s mora i tako izniklo |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Mari,5510,
meni slići na mladu breskvicu, (ako ima malo drvenastu stabljiku). Tako ja bacim košticu, ili upiknem u vrt, pa mi izrastu male, bijele, slatke vinogradarke. Ipak pričekaj, znalce da se jave. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
nije breskvica, one mi niču po cijelom dvorištu, ovo ima malo dlakavo lišće a svraćam vam pozornost na male listiće uz grančicu slično kao što ima šipak, nije ni šipak, možda neka slična drvenasta biljka, (sad sam jako znatiželjna, jer imam neostvarenu želju, a ako je ova sama upala k meni ![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
sillvy -da ista čičak.lod nas ima toga po livadama koliko hoćeš.misli da nema potrebe da oduzima mjesto u vrtu,ako želite čičak ima onaj s lijepim plavim lopticama
|
|
![]() |
|
Hvala ajama,
ne raste mi u vrtu, nego uz zgradu. Bolje da se nešto zeleni, jer će trava sva požutiti i nestati po ljeti. |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
štefice - ruelia
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
natalija, veliko hvala
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Bebi,Silvy, veliki repuh,podbjel,čkalj,veliki čičak,ljekovita biljka..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Evo ga s čičkom, visok skoro kao ja
![]() ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
joj...to su nam zločesti dečki metali u kosu, al o tome na nekoj drugoj temi!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Molim znalce koji je ovo cvjetić? |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Curke, hvala Vam
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |