Moj medvjeđi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 83> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tvoj vrtek svakim danom sve više napreduje
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ma zamisli pa ipak si uspio srediti vrt, meni ostavi koji cvijet runolista
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Srečko i Đurđa imaju puno posla u tvom vrtu
![]() ![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
dragi moj Medek, krasno ti napreduje vrtek, lijepo je vidjeti sve tak lijepo rascvjetano, hvala za fotku čuvara, zaista su krasni kao i sve uostalom...mislim da bi možda vajgelicu trebao orezati da se malo zgusne, a reznice popikati uokolo...
pusek
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Je. planiram obje podrezat, samo čekam da ocvatu jer ih se navodno potakne na ponovni cvat kad se odrežu jednogodišnje grančice koje su ocvale
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
divan ti je lopoč..pomalo sam ljubomorna...kod mene cvijetaju samo bijeli
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ushićena sam tako krasno uređenim prostorom. Sve se tako lijepo stapa sa okolinom.... sve je predivno!
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
i mene su oduševili lopoči
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Isusek, Isusek još malo pa će zora a ja došla tek do pola, kad si se pojavio na CIF-u ja sam bila u bolnici na operaciji kralježnice, posle na rehabilitaciji i nekako se dugo, dugo nismo upoznali. Nije jednostavno pohvatati konce i prošetati poznatim vrtovima i otkriti nove. Nakon jučerašnje šetnje tvojim kraljevstvom u stvarnom životu, nisam odoljela a da ne prelistam od početka povijest stvaranja raja... ne izdvajam ništa, ma da ipak Srećka i Đurđu. Oduševljava me tvoj stil pisanja, doza humora u svakom događanju... posebna je čast upoznavati te!
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
EJJJJJJJJJJJJJJ! Vrijedni čovjeće, ti već imaš i tikvi za kuglof, a moje su tek posađene. Bravo mladiću!
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Medo,
Veliki pozdrav sa mora, sve što radiš ,radiš jako dobro!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Pozdrav Medi i njegovom vrtu, baš je lijepo, raznoliko.
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Vrt pun prelijepog cvijeća i zanimljivih biljčica,a tek lopoči...
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Fiju...došla do kraja, nisam ni znala zašto sam se osamila u tvom raju uz "okrugli cvjetnjak", jednostavno mi tako došlo... sad čitam da si ga uredio po filozofiji Navajo Indijanaca, ima nešto u tome, baš sam osjetila mir kraj njega.
Moram se osvrnuti na gladiole, ljubičastu i onu narančastu obrubljenu nisam nikada do sada vidjela...nije mi žao probdjevene noći i sada utakmice sa pola oka, stvarno je užitak bio biti s tobom!
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Evo malo novih slika iz vrteka. Malo ruža za početak...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pa malo gregeca kojim sad dominiraju sedumi i ova spirea u punom cvatu... ![]() hibiskusi ![]() ![]() navaho gredica u punom cvatu ![]() neke frule koje ne znam kak se zovu pa ako netko zna što je to, molim pomoć... ![]() ![]() otočić u cvatu ![]() današnja berba ![]() i za kraj naravno, njegovo visočanstv o The Felix ![]() Lijepi pozdrav svima |
|
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
divno je sve
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
divno Medo, sve se razbujalo, a pogotovo ona gredica , sakrila se u cvijeću.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Ispravak netočnog navoda:
Ono gore nisu hibiskusi nego Sljez, ali vi to ionako već znate :) |
|
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Medo,kad mi krečana proradi, bum ti rekla kak se zovu one frule. Ana ih ima u povrtnjaku, svake godine posije jedas dio gredice samo njih.
Onaj zadnji, bijelo-zeleni "hibiskus" mi je najljepsi.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |