Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 134> |
Korisnik | |
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Miss M za ID.
A ja se ponadala da mi nije slucajno gymnocalicyum..... Ovi odozgo ljepotani su svaki savrsenstvo za sebe.Izdvojila bih Pinusov Gymno damsii.....koja raskos!!!Otkrij nam tajnu Pinus,kako ih tretiras pa su tako lijepi? ![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() Dzeni, direktno jutarnje sunce tamo negdje do 12 – 13 h poslije toga svijetla sijena , zaklonjeni od vjetra i kiše i to ti je to. |
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Moon, Miss M., Glikica, Dzeni, Kamenjar i Pinus, hvala vam sto uljepsavate ovaj forum.
![]() Pinus posebno moram pohvaliti tvoje pogotovo damsii. Dobila sam napadaj ljubomore ![]() |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Predivni su vam kaktusi! Ma kako se netko nebi zaljubio u njih!! Mi smo se malo ponovili. Nisam mogao odoljet kad smo naletili u staklenike u Petrovcima.
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
ajde Klimatis da vidimo, i ja sam bila i svoje sam pokazala.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Pinus....ajme ljepote
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
![]() ![]() |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
ovu sliku sam dobila prije nekih 20-tak godina od prijatelja slikara, slikana baš za mene, visi mi iznad "radnog" stola gdje mi je i laptop.
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
svi su zaslužili
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
divno, zarazili ste me tom ljepotom- do nedavno ustvari kaktuse i nisam puno fermala, a sad ih svako malo gleduckam.
evo i moj skromni doprinos, smiješan je naspram vaših, ali nema veze. ![]() ![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica....krasni su tvoji kaktusići i za taj prvi cvjetak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ha ha, ma nije valjda? vidiš kak ga žabica čuva.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Hannah87 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 107 |
belica, ova opuntia ti u zagrebu cvate?
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
rekla sam ja da se mogu sakriti iza vaših. Divni su mali kaktus
![]() Hannah- da u Zg |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |