Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - gerberi1 - decoupage galerija radova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

gerberi1 - decoupage galerija radova

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 41>
Korisnik
Poruka
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 588
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 09:44
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 09:46
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 09:48
evo sve zajedno...
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 09:50
jedna knjiga-kutija za kolegicu...
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 09:52
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 10:12
smile93
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 11:25
prekrasno,bas mi se svidjasmile57
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 11:54
Manufaktura patika
Na vrh
Božica-baka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 193
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica-baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 18:05
patike...gdje to nabaviš mila gerberi pa ih tako lijepo urediš....gdje je dućan...heheheheh
Na vrh
dinazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 156
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dinazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2012 u 20:25
na ove radove stvarno nemam riječi! prelijepo gerber!
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 08:01
Super je sve, starke u novom ruhu su mi jako če-če...Thumbs%20Up, ali one u kompletu s torbom su mi naj-naj, moja omiljena salvetaHeart
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 08:14
hvala vam drage moje...starke su nabavljene u trgovini BOROVO,na snjizenju...vec su postale mali hit u potraznji.....Draga moja jany i meni se svidja komplet...prvo sam njega napravila i malo prođirala po gradu sa njim....smile78
Na vrh
Mikica_Sa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 4
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica_Sa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 14:21
Originalno poslano od člana gerberi1 gerberi1 napisao:

Mikica Sa..lijepi su ti radovi..samo otvori svoju stranicu i stavi ih na nju da mozemo i dalje pratiti tvoje radove...

ups...izvinjavam se....do mene je...nisam gledala   
Na vrh
Božica-baka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 193
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica-baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 14:50
A kad ti gerberi1 otvaraš dućan s cipelama..........predivne su starke....smile55
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 19:21
Sve mi se jako sviđaClap
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 20:17
haha...Božica-baka hvala na komplimentu...starke su vec sve otisle.isti dan k
ad sam ih uradila...mogla bi i otvoriti ducan samo bi brzo ostala bez robe....TaraBraun hvala lijepa....Mikica Sa...nema problema....
Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 20:26
Gledam od prve stranice do kraja sve je savršeno,pola toga nerazumijem recimo kontur pasta to ide na staklo i ostali dekupaž i kakva je to pasta????I di ju kupim a salvete dijeca pa retro ,razglednice,boce koljevka ma sve jedna velika krasota ,Onda gledam raspucavanje nejde to meni nikako.na jednoj radionici su mi rekli da dobijem veče pukotine ako nanmosim na mokri lak ,nije uspijelo a tvoje su besprijekorne kako ih postižeš i čime?Joj baš gnjavim imala bi ja još pitanja ali ču ih saćuvat za drugi put,
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2012 u 19:31
hehe...hvala ti crvena daliija...ajmo od pocetka...prvo kontur pasta,to je za obrubljivanje ili za izvlacenje crta(kad sam ja trazila kontur pastu,rekli su mi da su to boje za staklo 3d)imas ih u vise boja....moze se kupiti u svakoj knjizari....drugo-salvete...ja sam vecinom salvete od jece i retro uzimala od cura koje prodaju na fb(anita rupnik ih prodaje).....trecelak za raspucavanje ili krakle,ni meni nije uspio prvi put,mislila sam da necu ni raditi sa njime,medjutim nabavila sam lak koji raspucava fantasticno...stavicu poslije sliku da vidis koji je proizvodjac...radis jednostavno,znaci prvo tamna podloga akrilne,crakle,pa bijela ili neka svjetlija poslije nje,na to salveta...nadam se da sam ti pomogla bas malo,a ako jos nesto trebas samo pitaj...Smile
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2012 u 19:51
evo da stavim sliku od craklea s kojim ja radim.............inace kontur pastu pravim sama,objasnila sam ti za kontur boje(soryy),a kontur pasta je drugo..ja je pravim ovako...50/50(drvofiksa i soda-bikarbone i dodam jednu malu zlicu boje bijele....ako zelim da je u boji dodam akrilne booje u smjesu,,,inace ako je pasta malo mekanija,dodam jos malo sode da bude gusca,sve zavisi gdje ju stavljas....
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2012 u 20:27
evo samo da napisem da sam crakle nabavila u knjizari pin kod nas,a koliko znam oni nabavljaju robu iz hoby-art u zg....pa vjerujem da ce se tamo moci pronaci ovaj lak...cijena mu je 21kn i mislim da je proizvodjac Poljska---
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 41>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.