Moj raj na zemlji |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 108> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sanja, mislim da sam vidjela runolist kod tebe, gdje se taj cvjetak može nabaviti ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasno ti je cvijeće,a i roštilj si lijepo ukrasila,boja ti uklapa u okoliš.Sve pohvale za tvoj ručni rad.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Glikice, Runolist sam kupila u Baumaxu. Obično ga imaju u proljeće u ponudi.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Hvala Camellia.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo Belica, baš sam ovaj tjedan još malo popunjavala rasadnik...a brzo će se on i sam popuniti.
|
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
tak i treba
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo nekoliko novina u mom vrtu:
![]() ![]() ![]() ![]() Slak je krenio. Trebalo mu je puna 3 dana da izviri iz zemlje.Sada već ima drugi, pravi list. Hvala bebolina. ![]() Primile su se i sadnice ![]() Vrijeme je bilo krasno, prva dva dana hladnije, uz kišicu, taman za sadnju ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
prekrasno,divno
![]() |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Provela sam opet nekoliko dana aktivnog odmora. Branje kajsija, branje ranih krušaka i već pokoje rane šljive. Najela se voćaka do besvijesti. Počupala korov koji se nakotio, orezala sve što je odcvjetalo, počupala viškove i uživala u svom cvijeću.
Ružice su krenule već u drugi cvat ![]() MM i ja napravili smo novi potporanj za ovu prekrasnu penjačicu još ljepšeg mirisa. Pri tome mi je MM otkinuo dvije krasne velike grane. Skoro sam ja njemu otkinula glavu. Nije mu to bio jedini kiks. Uklanjajući korove zdušno je odrezao do temelja i biljkicu koju sam dobila od susjeda i koja se baš krasno razvila i popentrala uz žicu. On je "mislio da je to korov". ![]() Lavande mirišu na sve strane. Ovdje se baš i ne vidi, ali još nikada nisu bile toliko intenzivne ljubičaste boje. ![]() Puzajući prkos prekrasno napreduje. Nadam se da će barem ova vrsta prkosa kod mene uspjeti. Onaj obični i dalje stoji kako sam ga usadila. Ne vidi baš neki napredak. ![]() ![]() Pri ovoj vrućini uživaju razni sedumi, čuvarkuće, sukulente ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Krasno je ovdje kod tebe.
A čini mi se da smo nas dvije pohađale isti tečaj-"kako obaviti kupovinu" ![]() ![]() ![]() I ja pođem na tržnicu po nešto, a uvijek slučajno skrenem i do cvijeća, pa kad sam već tamo... ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala Dadinice. Ja ti kao "slučajno" pri svakoj kupovini misteriozno završim na odjelu sa cvijećem, sjemenom.....uglavnom sam dosta disciplinirana, ali ove godine mi se kamenjar nekako stužio, slabo je bilo cvatućeg bilja nakon ove zime. Jednostavno sam morala. Bilo je to jače od mene.
|
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ah, šta ćeš, jadne mi - zaražene neizlječivim virusom: flowerloweritisom.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Evo da i ja ostavin trag u tvom vrtu , ma što vrtu parku prirode. Sve je
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
sviđa mi se tvoj kamenjar ....biljkice su prekrasne
![]() |
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala vam na posjetu. Samo vi dođite kod mene. Kamenjar mi je ponos.....uživala sam ga praviti, a sve kamenje je usput pokupljeno, hrpu sam sama teglila u ruksaku iz neke šetnje. Prvo je bio mali, a s obzirom da sam ga željela proširiti nagovorila sam MM da konačno iskopa septičku do kraja što je dvije godine izbjegavao, započeo kopati, vidio da to nije lako, pa ostavio napola iskopanu rupu. Sad je stvarno veliki i ima mnogo vrsta u njemu. Znam da kažu za kamenjar da je bolje što manje vrsta cvijeća, ali ga ja volim baš ovakvog da u svako doba nešto cvate.
|
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
sanja krasno ti je, onaj prkos je jako lijep, imam ga i ja i on se razmnožava vegetativno , s toga mu ostavi mjesta oko korjena neka se širi. Kamenjar ti je baš cakani !
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ajoj, ajoj, ajoj...malo sam onda pogriješila...ja sam ih uglavila između kamenja, nemaju baš mnogo prostora za vegetativno razmnožavanje...čini mi se da on stvara i sjeme....ma na jesen ću mu malo ja pomoći, sada ga neću dirati bez obzira na sve
|
|
|
|
![]() |
|
sad ga ne diraj, na jesen provjeri malo, a na proljeće malo više i daj mu prostora. Zovu ga prkos iako nema veze s njim, potpuno drugačije razmnožavanje, ali ne ide to preko noći, stigneš ga uvijek povesti kamo ti želiš.
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala ti Glikice. Svakako ću poslušati savjet i učiniti tako. Jako mi je stalo do toga da ga razmnožim. Ovaj crveni ima posebnu boju i baš podiže izgled kamenjara. A mislim da bi dobro izgledao i u drugim cvjetnjacima.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 108> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |