Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 272> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma Otok, ova vrsta cvijeća odavno je moja strast, ali je cvijeće moja najveća ljubav. Čim sam ulovila malo vremena i stvari dovela u kakav - takav red odvojila sam dan samo za moje drage biljčice.
Anaida, neka nam je svima dobar tek. mali kaktus, kad sam stavila cikasicu na terasu imala sam dojam da bi uz nju samu izgledala dovoljno bogato.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja se nisam osladila,ja sam samo pasla oči na prelijepoj cikasici
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Fino, fino, mljac...
I ja se osladila!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() Po tvojim balkonima raste neka nova vrsta cvijeća ![]() |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Hvala ti, svesa. Osmjeha ne nedostaje. To me drži
![]() |
|
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
sa malim zakašnjenjem sretan rođendan i neka ti uvijek osmjeh i sreća budu na licu
![]() |
|
![]() |
|
moon, anastazija, belica, hvala vam na lijepim željama.
Smrcko, nemaš pojma kako mi je drago da si bila dio tog "ludila".
![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Svaka godina nosi neke svoje lijepe trenutke, neka ti ova bude još lijepša od svih do sada.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Drago mi je da si dobro i od srca ti želim sretan rođendan i sve najbolje! Eeeee da mi je probati bar jedan tvoj canape...... |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pošto veselju nije kraj, biće toga još, za budućnost i sretne dane
![]() A trenutno ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
čestitke i od mene
![]() |
|
![]() |
|
Fešte su za nama. Jedna prava, ali mala i jedna velika, vrtna, opšutena i sa nama najdražim ljudima. Moj vrt ne liči na onaj prije. Iako danima zaboravljen moj je vrt "dobio dušu". Konačno je u njemu bio party
![]() ![]() ![]() Počelo je u subotu sa mojim canapeima: ![]() a završilo jučer sa mojim rođendanom. Poklonjena mi je moja davno sanjana želja: ![]() I - idemo dalje istim putem! Još uvijek lagano koračamo trnovitim stazama, ali ne nedostaje vjere u sutra. Još nitko nije uspio maknuti mi osmijeh sa lica! Zato pusa svima koji ste me pratili ovih mjeseci i pružam vam ruke i topli zagrljaj uz onu moju dobru staru: Ž I V O T J E Z A U P O R N E ! |
|
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Prekrasne fotke, sve od A do Ž prelijepo. Čestitam!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga Hoya i meni je promaknuo ovaj veeeliki događaj. Ali sada sam sa užitkom pogledala fotke. Kao prvo tvoja torta mi izgleda jednostavno fenomenalno!!! Svaka ti čast !
![]() Mladenci su jako lijepi i ja se pridružujem lijepim željama i čestitkama. Neka im je sretno i berićetno!
![]() ![]() Drago mi je da je sve prošlo u najboljem redu, ali ja nisam niti sumnjala u to.
Puno pozdrava
![]() P.S. nisam znala da krumpirku stalno trebam kidati vrhove...zato i ima malo grana i malo cvjetova. Hvala ti na savjetu.
|
|
![]() |
|
E pa sad ću se uobraziti.
Toliko lijepih riječi .... Hvala vam, hvala vam, hvala vam ....
|
|
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga hoja, najprije da se ispričam što su mi promakli detalji i tvog velikog dana a ne samo od kćeri i zeta
![]() Želim im puno sreće, ljubavi i razumijevanja kao i dug zajednički život! Ti si zaista posebna! Toliko toga znaš i možeš, vrijednice i umjetnice, divim ti se!!! I kod mene su lagane pripreme, ima i nema vremena ali ja tebe nikako ne mogu stići, ni u čemu! Ti imaš zlatne ruke i odličnu organizaciju pa me ne čudi da je sve prošlo u savršenom redu, po tvojoj zamisli i sve na svom mjestu! Hoja, moj veliki naklon! ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Čestitam ti draga Hoya,za dobre želje nikada nije kasno.
prekrasno si sve organizirala,a onda sve ide po špagi ![]() Mladencima sretnu budučnost,samo ljubav ruši sve probleme.... A tebi da uživaš u sretnim trenucima.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
mladencima želim sve najbolje
![]() tebi također, prava si majstorica ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Često sam u tvom vrtu odkako sam kratko na forumu. Nisam ostavila trag ali sad imam potrebu da se javim. Najprije novopečenim supružnicima sretan i blagoslovljen dug život uz puno ljubavi, poštovanja i naravno puno prinova
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |