Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anđelkin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anđelkin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9394959697 114>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 20:59
Sve ljepše od ljepšeg! Ruselija je predivna, a ruže... Ma sve je za 5!
Moram se držati podalje od vaših vrtova, strah me kaktus-zaraze!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 20:44
Dugujem ti razmnožavanje ruselije. Kako sam rekla može se djeliti ako je pregusta, ali lako se razmnožava reznicama i to u ovo doba. Kažu da se samo zabode u rahlu zemlju i to je to. Dosta traži vode i sunca ako želiš obilatu cvatnju i prehranu za cvijet jednom tjedno. Nadam se da sam pomogla
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 23:51
[QUOTE=kamenjar]brzinski sam uletila da pogledam biljke,milina ,novitetei super...svakim danom sve bolje i bas mi je drago jer znam kolko uzivas u njima... [/QUOTE   IME moje,smile79smile79smile79
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 23:34
brzinski sam uletila da pogledam biljke,milina ,novitetei super...svakim danom sve bolje i bas mi je drago jer znam kolko uzivas u njima...
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 23:32
Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

[QUOTE=Jaca123]Ja od sveg cvijeća uvijek izbjegavam kaktuse jersmile183 i to svih ovih godina,sto posto je zaraza u pitanju---kupila i ja LOLa kod tebe sve predivno.
ma kod mene nije zaraza ja ih volim od neznam ni ja kad ali ja do sada nisam mogla imat bogzna koliko lončanica a o vrtu sam mogla samo maštati i eto situacija se prominila,pomalo nastaje vrt,kaktusgarten a i lončići se povećavaju
[/QUOTE

baš mi je drago,nadam se da ćeš imati veliki kaktusgarten Thumbs%20Up
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 23:24
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

smile227 kako si se lijepo ponovila
Da, velikim djelom zahvaljujući Lantani!
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 23:22
Originalno poslano od člana flover flover napisao:

a svi smo se zarazili bodljikavcima......još kad procvatu smile64
predivni su,svaki dan ćirnem ima li koji novi pupić
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 23:20
Originalno poslano od člana Jaca123 Jaca123 napisao:

Ja od sveg cvijeća uvijek izbjegavam kaktuse jersmile183 i to svih ovih godina,sto posto je zaraza u pitanju---kupila i ja LOLa kod tebe sve predivno.
ma kod mene nije zaraza ja ih volim od neznam ni ja kad ali ja do sada nisam mogla imat bogzna koliko lončanica a o vrtu sam mogla samo maštati i eto situacija se prominila,pomalo nastaje vrt,kaktusgarten a i lončići se povećavaju
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 23:20
smile227 kako si se lijepo ponovila
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 23:16
Ja toliko znam da se ona dijeli ali imam enciklopediju o cvijeću pa ću sutra pročitat i javim ti, jer evo se vratio sin i morm prepustiti kompjuter
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 23:13
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Anelkad sveje prekrasno ali ruselija je meni prirasla srcu valjda zato što je nemam!!!!!

Hvala aralija,a da ju probamo umnožit? Jel se ona može zapelcat i kad u koje doba?
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 22:41

Anelkad sveje prekrasno ali ruselija je meni prirasla srcu valjda zato što je nemam!!!!!

Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 21:13
Ja od sveg cvijeća uvijek izbjegavam kaktuse jersmile183 i to svih ovih godina,sto posto je zaraza u pitanju---kupila i ja LOLa kod tebe sve predivno.
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 20:47
a svi smo se zarazili bodljikavcima......još kad procvatu smile64
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 13:58

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 13:57

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 13:55
Novine u kaktusgartenuURL=http://imageshack.us/photo/my-images/713/dsc00655xp.jpg/][/URL]

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 13:51

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 13:49

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 13:46
 ovog malog krumpirka usmjeravam u visine, nadam se da ću uspit napravit stabalce

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9394959697 114>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,954 sekundi.