Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 165> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Luuude boje ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Zaista i od mene sve poohvale za vrt...ne zna se sta je od cega lepse...tebe kao da su zaobisle ove nesnosne zege
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opet ne mogu pogledati te tvoje predivne hibije a da se ne oglasim. Jednostavno se natječu ko na izboru za miss/mistera
![]() Ovaj na predzadnjoj slici mi je poseban, ko da je od krep papira umjetnički složen. Koji je to? I ja sam jednoga uspjela ukorjeniti ( Erin Rachel ), još samo da dočekam cvijet
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
drage moje evo malo hibiskusa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Bromi, majstore!
|
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasan je al sam otkrila da ga ima moja poznanica ,nadam se da če na jesen biti moj
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
hvala svima...
anči to je stolisnik imam ga u nekoliko boja.... |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
nemam što izdvojiti,sve mi je jednako lijepo,baš sam uživala
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Draga Bromi jel ovo neka vrsta Santoline ? Prekrasna je
![]() ![]() Cvate li cijelo ljeto ? |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
I ja imam taj problem,kada treba iskopati neku biljčicu ja oštetim još tri neke druge :D Poznat mi taj problem.Tvoj vrt je divan,nema se šta tu puno za reći.Toliko biljnih vrsta na jednom mjestu,prava je fantazija.Imaš botanički vrt!
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Drage moje stvarno je mali...jutros se kuma koja svakodnevno pije kavu u vrtu okreće i kaže koliko ti stvarno imaš tu biljaka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ovo štoje OTOK napisala ja potpisujem malo je ono moje skučrno u gradu između kuća a ovo je prostranstvo o kojem mi neki samo maštamo. Možda u nekom drugom svijetu. Relativno sam nova pa sam pogledala desetak stranica i sve je prava rapsodija boja i kako ja kažem "dezena" Vratit ću se još unatrag jer si me zaintrigirala. BRAVO!!!!!!
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Je li tvoj vrt stvarno mali bilogorski vrt, kako si ga nazvala?
Jer, gdje u mali vrt stane ovoliko ljepote, cijele kolekcije prekrasnog cvijeća? |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
mali kaktus bilo je nekada dosta kaktusa ali su mi prošle zime stradali kao i sedumi i još puno drugog cviječa....ove se godine još ljutim i durim ali to ne znači da nagodinu neću ponovo krenuti sa sakupljanjem novih
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Uživala sam u šetnju po tvom rascvalom vrtu,lijepo raskošno cvijeće,a učinilo mi se da sam vidjela i cvijet kaktusa.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
sve moje hoste
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Uživam i svakim danom je sve ljepše i zanimljivijeee, a ti znaš kako je sa malcima, pozdrav tebi i Roku
![]() unatoč vručinama svašta cvijeta ovih da pa evo malo novih sličica... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Draga moja ovo je prava rapsodija boja, oblika, kombinacija
![]() Nisam ni znala da penstemona ima u toliko boja, ja za sad imam crvenog ![]() Uživaj u ovom prekrasnom vrtu sa svojim unučićem ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |