Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Adenium obesum - Pustinjska ruža
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Adenium obesum - Pustinjska ruža

Odgovori Odgovori Stranica  <1 263264265266267 407>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 17:25
kaj ću si još natovariti? Već imam orhideje, ljubice a sad i ovo..al neka,moram i ja imati neki feler LOL inače bi dragom bilo dosadnoLOL
"Chi pianta un giardino semina la felicità"

Amelia,It
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 17:03
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Originalno poslano od člana hana hana napisao:

ma znam....ja samo radi cvijeća čekam znaš kaj... a u sijanje idem prvom prilikom. Sad ionak niću ko gljive
Čekamo te bucmaste beboliniceClap

PotpisujemWinkhana,samo naprijed smile73
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 16:59

ma znam....ja samo radi cvijeća čekam znaš kaj... a u sijanje idem prvom prilikom. Sad ionak niću ko gljive
Čekamo te bucmaste beboliniceClap
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 16:13

Amelia,It
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 16:10

a da, u pravu si... ali se tješim da su od sjemena večinom jednostruki rozi a ti su mi tak-tak. Sreća pa brzo rastu
Ovi moji su svi redom cijepljeni na sijance, tako ćemo i mi naše sijance oplemeniti, pa da vidiš raskoši.
Šta misliš zašto sam nabavila sve te biljke???
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 16:03
a da, u pravu si... ali se tješim da su od sjemena večinom jednostruki rozi a ti su mi tak-tak. Sreća pa brzo rastu

Amelia,It
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 15:59

dakle, evo ja objavljujem kapitulaciju.... definitivno prvom prilikom nabavljam sjeme i sijem male adeniume..pa ako bude kaj za cijepiti super
hehe, a već si jednom od njih odusala, podijelila ih tu na cif-u.
Sramota ti oke pokrilaLOL sad kreći od sjemenaTongue
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 15:48
dakle, evo ja objavljujem kapitulaciju.... definitivno prvom prilikom nabavljam sjeme i sijem male adeniume..pa ako bude kaj za cijepiti super

Amelia,It
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 15:31

Originalno poslano od člana maris40 maris40 napisao:

Prekrasno smile64
Mazi i pazi svoje sijance da ih za godinu dana možeš cijepiti s grančicom ovih ljepotanaWink

smile78
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 15:27
Originalno poslano od člana maris40 maris40 napisao:

Prekrasno smile64
Mazi i pazi svoje sijance da ih za godinu dana možeš cijepiti s grančicom ovih ljepotanaWink
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 15:08
Prekrasno smile64
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 14:53
Originalno poslano od člana Tea Tea napisao:

smile39 smile39  smile39
Hehehehesmile164
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 14:33
smile39 smile39  smile39
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 14:25
Evo mojih ljepotana danasThumbs%20Up

Ovaj malac s lijeve strane je onaj koji je kod mene prvi stigao, ali jako slabo napreduje u odnosu na ostale..

...i konačno cuveniEmbarrassed

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 14:22
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

posijani točno u ponoć, valjda će biti male vještukare !
BravoClap za dan ili dva imaš male slatkiceThumbs%20Up
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 00:37
posijani točno u ponoć, valjda će biti male vještukare !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 23:47

hvala svima na podršci, krasni ste, uz takvu ekipu ne mogu fulati !
Veselimo se tvojim bebolinicama i velikom dečkusmile79

pridružujem se veseljusmile79
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 23:39
wolfsbane, ono što si pokazao Pinusu je jako zanimljivo čak i meni, u google sam ukucala " adenium bonsai " i kad sam vidjela slikice skoro pala na dupe od ljepote !
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 23:05

Veselimo se tvojim bebolinicama i velikom dečkusmile79
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 21:49
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 263264265266267 407>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.