Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 76> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Opet sam te došla malo posjetiti i imam što vidjeti.Prekrasno i šareno,suncokreti su ti mrak,ma sve.Samo kao da je vode u izobilju ili si ti jako vrijedna i zalijevaš.Znam ja kako je kod tebe vruće.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Hvala svima na posjeti!
I treba mu puno vode Josipa! Ja imam dva, onaj sa slike mi je blizu močvarca i redovito ga zalijevam, a drugi dobiva manje vode i cvijet mu je dosta štug i neugledan. Obzirom je nesnosna vrućina i užasna suša, skoro da ne ispuštam šlauf i ruku ( koliko mi to posao dozvoljava). Neke trajnice polako prestaju sa cvatnjom, a neke tek počinju. Evo nekoliko slika trenutnog stanja u mom vrtu: ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Lythrum je predivan
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prelijepo je kod tebe Tikvić, nema se što izdvojiti
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
E to se zove cvijeće, prekrasno !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Baš je godilo prošetati kroz ovu raskoš!
Sve je predivno složeno, Klanjam se majstorice! ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Tikvić - pa ovo je pravi parkić! Divota jedna
|
|
![]() |
|
Monn
![]() Acer ona rozna biljka je vrbica (Lythrum salicaria) ![]() Mali kaktus ![]() Josipa ona žuta biljka je stolisnik ![]() Mari 5510, Free, Stefica.n, Dijana, Antonija, Svesa , ![]() Belica moji Lychnisi su malo veći od tvoga, ali sa malo cvijetova. ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
opet sam se vratila malo namirisati tvojeg cvijeća. kakvi su tvoji klijanci lychnisa chalcedonice? meni je jedan podario smiješni cvijetić, a ostali osrednja žalost.
Moram izdvojiti onu bijelu poslušnicu- prekrasna je. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
opet sam prošetala,upila sve mirise,odmorila dušu,predivno
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno ti je!
nadam se da će i moja moranda biti ovako lijepa! obadva močvarka mi imaju pupove.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prekrasan vrt
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() Moja ni jedna nije ovakva !!! Zašto ?? ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Teško je naći odgovarajuće rijeći za za ovakvu ljepotu.
![]() Raznovrsnost, šarenilo a opet sve lijepo ukonponovano. Tvoj vtr je zaista vrijedan češćih posjeta.Šta je ono žuto poslije sljeza ,to jedino nisam prepoznala.Posebno mi se sviđa tvoja monarda. ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasan rascvjetan vrt
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
acer69 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
Kako se kod tebe lijepo šareni.Ovi jednogodišnji Delphiniumi su mi baš interesantni.I moj/tvoj plavi cvjeta.
![]() I hortenzija ti je baš "bogato" procvjetala.Moja ima tek 1 cvijet,jer je teško podnijela ovogodišnje hladnoće. A šta je ono visoko, roza boje na 3 slici?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |