Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 89>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
VERA1 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 134
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VERA1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2008 u 23:42

Ovo je prekrasno. Svaka čast Shasha . Zavrijedila si sve pohvale na ljubavi i strpljenju i svakako imaš ruku za cvijeće.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
stephanotis View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 569
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stephanotis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2008 u 09:45
Koje bojeeeeeeeee!!! Sve je predivno. Obožavam tvoj vrt!! Nemoj se čuditi ako se jedno jutro probudiš i vidiš šator nasred vrta. To sam samo ja...kampiram u onoj divoti.
smile197smile39smile156
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2008 u 23:47
Shasha, kupila si pakujac, zar ima crvenog? Ili mene oči varaju u ove kasne sate ( kutija  za 80 kn ) !
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2008 u 22:54

Hvala Palmark,nije baš ko tvoje no nisam ja ni majstor ko ti pa će se svojim zadovoljiti a tvojim ljepotama divitiWink

Xenia,nemam poima koliko visoko naraste,ja ga ove godine imam prvi puta.
Silvek,moš mislit kako mi je na terasi kad ovi koji najjače mirišu(šeboj,karanfilići,pa i pajasmin je blizu) su mi do terase...kak bi moj nećak reko...mmmm,apćihaaaaLOL(to bi bilo u prevodu,da lijepo miriše,po njegovom)
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2008 u 22:06
Shasha, prekrasno. Kako tek negdje lijepo miriše...
Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2008 u 11:10
Onaj mulumus( nikad čula ni vidjela) mi je predivan. Koliko je to čudo visoko?
Na vrh
Palmark View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 46
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Palmark Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2008 u 10:48

divno,ovo je stvarno nesto sto oduzima dah! sve slike sam downloadovo na kompjuter,tako da svakodnevno mogu uzivati u slikama tvog prelepog vrta,shasha
Stvarno si umetnica!!!
USDA zone: 7b/8a
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 873
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2008 u 10:11
Hvala ti shashica baš sismile84smile77
meni je super u životu
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2008 u 10:07
Esmeralda,bumo nešto "iskemijale" za tvoje dvorištesmile186
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2008 u 08:08
esmeralda , a da malko daš svima nama po jedan cant. bilo bi ti puno lakše ,  ali ovdje se stvarno da štošta finoga napravit.samo ako imaš dobrog ukusa , joj baš ti zavidim 
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2008 u 00:11
esmeralda pretvorićeš...samo treba strpljenja :)

predložila bih ti da otvoriš svoju temu
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2008 u 22:44

Evo ovako to sada izgleda samo s puno,puno nepokošene travesmile85

to bi ja kao trebala pretvoriti u dvoriščesmile148
svaki savjet i ideja puno mi znači, pomizite mismile43
meni je super u životu
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2008 u 22:15
shasha tvoje dvorišče obara s nogusmile39
nemam riječi  slike su rekle svesmile120
smile143Hoćeš li mi pomoći s uređenjem mog dvoriščasmile161
meni je super u životu
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2008 u 20:50
Nije dosta što nam sline cure na sve što imaš, nego si nam počela sortirati po bojama, pa ja ću poludit od ljepote, ako već nisam.
Divno, prekrasno, fantastično, savršeno, a da si bar malo bliže meni pa da nešto preselim.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2008 u 20:22
imam ja i žutog cvijećaBig%20smile

"čopor" žutih zlatoglavica

šeboj još cvate

ok,nije žuto ,samo napola

malo crvenog..nešto novo,ove godine kupila

to bi bio mulumus(presađen)

i tratinčice crvene

i plavkaste(ne znam kako se zove no ja ih zovem plave tratinčice)

i malo mirisa(ako ga od ovih nije bilo dosta) klinčići

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2008 u 20:17
Hvala,hvalaEmbarrassed Hvala i tvom mužu,Gejsha i svekismile79
Danas sam cijeli dan vani i evo malo slikica.....

prvo malo bjeline

irisi u punom cvatu(barem bijeli,ostali još ništa)

pajasmin je isto počeo cvasti

bijele ljubičice još cvatu

i na kraju,ne manje lijepo....clematis

Na vrh
gejsha View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 134
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gejsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2008 u 08:13
Saša ja svaki dan iznova gledam i svkai put iznova Shocked ostanem šokirana ko krtica LOL zbilja prekrasno.
Neki dan mi svekrva došla i priča opna nešto ocvijeću, kaze mm daj joj pokazi ono Confused ja zbunjena neznam sto!?!?!? kaze slike od onog prekrasnog vrta Big%20smile
znam da je na tvoj mislio jer je jedino tvoj pogledao Sleepy sveki ostala oduševljena Clap
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 23:00
Da nebi bilo da vas ne čitam ili da sam nezahvalna,nije,samo nikad ne znam šta odgovoriti na neku pohvalu pa svaki put šutim ko tuka.
Hvala vam svimaEmbarrassed
Lana2 hvala za opis mulumusa(uh valjda se tako zove).Stavit ću ga onda u te betonske tegle pa nešto malo puzavo,možda,oko njegaWink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 14:27
Išla sam opet ispočetka, ma ne mogu si pomoći kod ove ljepote!!!
Ništa neću hvaliti, samo se sjeti moga pogleda kada sam ti ušla u vrt, eh takav je i sada....
Fantazija...
Stvarno si umjetnik...
Nije fora samo uzeti i posaditi , treba tu dobro paziti što ide uz što!!!
A onaj bijeli grm kod forzicije ti je prelijep, njega se ni ne sjećam...
I daj slikaj onu veliku travu kada bude imala cvjetove, ona mi je također prelijepa...
Ma šta pričam, sve je super...
Pa ti za jedno dva dana opet u vrt i sve sada poslikaj da vidimo kakvo je stanje!!!
Ti si mi cvjetni umjetnik ili ću te nazvati "cvjetni inženjer" !!!!
Eh sada znam ti si  "cvjetna inženjerovca"
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 14:16
smile94smile227smile128
Kupuj još jedan plac- dobro ti je susjed rekao!!!

Suuuuuuuuuuuupppppppppppeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.