Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 120> |
Korisnik | |
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aplauz za kišu
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...Evo još jednog...i bumbara i duplog sljeza...
![]() ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
SAMO DA ZNATE... POČELA JE PADAT KIŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠAAAAAAAAAAAAAAAA.............
|
|
|
|
![]() |
|
..."mumbar" rekel bi Lovro...na suncokretu...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
GT, evo nas...malo smo spore u sazrijevanju, jer nismo baš na suncu, al hoćemo...pooolakooo!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...a sad opet malo povrtnjak...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Obzirom da nema kiše, cvijeće ti se fantastično drži ! Posebno mi se sviđa šarena rudbeckia!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Veliki pozdrav drage moje, a pogotovo Piramidal koja ili koji prvi put ostavlja trag u mom dvorištu...
Šetati vašim vrtovima, a ne osjetiti toplinu ljetnog sunca....upravo to pokušavam ove večeri...usput...obrađujem slike i prikazujem svoje, opet, individualce... gaura... ![]() ivančice... ![]() ...cinije...u tegli s adamom...tu sam ih posijala i nikak naći vremena da ih presadim...ustvari...čekala sam kišu, a nje od nikud, pa su ostale relativno male i nerazvijene... ![]() ...sjećate li se onih adama, jadnih i smrznutih koje sam udomila? ...evo...tjeraju mlade sve u 16... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Buketić je baš lepeki, ja ti na brzinu pozdravek postavljam, a Lovreku i pusu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Prekrasno,povrće,cvijeće a i ovaj noviji buketić,ne znam kaj je,al baš je lijep!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Svako malo neki novi lijepi buketić u tvom vrtu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
...noviji buketić u vrtu...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Belina, sa nostalgijom za mirisom mora, šaljem ti
![]() Belice, isprobat ću u mini količini!...i tebi jedna ![]() Tikvić, hvala na pohvalama! Sve za sad lijepo raste iako nema kiše..nadam se da će izdržati ... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
[QUOTE=Free]Meni sakupi sjemenke bijelog sljeza !! A ja tebi sjeme tamnocrvenog !!
A ..........ako ga je tebi uvalila susjeda, ti ga uvali meni jer ja sam takav uvalila malom kaktusu i sad joj je procvijetao !! ...free, skupit ću sjeme...to mi jepostala opsesija u zadnje vrijeme! a...kaktusić??? znaš, ovak sa cvjetom je baš zgodan...neću ti uvaliti cijelog, već pola...sestrinski...jel može? ..asarinice su se primile, samo kadulja nekaj neće živjeti... |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Lovrice povrtnjak ti je fantastičan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
jutro. Nisam ni ja od rakijice tip. To je moj darling nedavno probavao razne domaće s travama i kaže da mu je ta naj bolja od svih koje je do sad probao. Recept- uobičajeno čini mi se - čista domaća rakija + stolisnik i na sunčeko 3 tjedna- može se i šećera staviti pa se dobije liker.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Potpisujem Anaidu,
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Meni sakupi sjemenke bijelog sljeza !! A ja tebi sjeme tamnocrvenog !!
A ..........ako ga je tebi uvalila susjeda, ti ga uvali meni jer ja sam takav uvalila malom kaktusu i sad joj je procvijetao !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |