Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 172> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala vam cure od
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Draga Sarita - radovi su mi svi kao i uvijek prekrasni!
Pratim i gledam slikice ali se slabije konektiram pa sada koristim priliku za sve pregledati i pohvaliti.
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Sarita-ovi radovi su
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala lijepa svima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
I ja potpisujem sve prije rečeno. Izvrsna kombinacija salvete i pukotina.
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Ogledalca su prekrasna,a tek okvir za slike...
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
zaista ne treba, draga, puno ti hvala (hvala i TB na ponudi) ![]() imam jednu i ta mi je sasvim dovoljna... ![]() ![]() valjda će jednom i ona doći na red... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
koliko se sjecam lavanda salvetu sam dobila od TB...jako je lijepa(hvala draga) inace volim kombinirati na predmetu vise salveta,ovaj put se bas lijepo poslozilo...nazalost,imala sam samo ovu jednu |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
divno, a salveta ti je isto dobr, to je ona koja se da lijepo slagati. Klara ako nemaš možda je ja imam.
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
baš mi se sviđa kako si sve to ukomponirala i na koji način si iskoristila salvetu ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala cure od
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
malo me nema, a tu sve vrvi od divnih radova...ogledala su tako romantična, jednostavno predivno
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Ogledalca su mi tako romantična i slatka
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Naravno kad su iz moje male radionice... a Sara ih je super napravila!!! ![]() |
|
![]() |
|
saro, ogledala su baš bajkovita... od oblika, motiva do izvedbe... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala ti... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |