vrt i okovrt:) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 20> |
Korisnik | |
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala ti bebolina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Prekrasna kolekcija
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
|
![]() |
|
evo mene nakon dugo vremena ovdje, iako ne pisem puno, svakodnevno dolazim citati vase iskustva i savjete..
draga monstera, hvala ti na lijepim zeljama, zao mi je sto sam tek sada vidjela ![]() u ovih se par mjeseci skupilo i biljaka i slicica, nisam u kuci na moru bila cijelu zimu pa evo nesto slika iz zagreba..uglavnom sukulenata i kaktusa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Djevojka sa tako zlatnim (ili da rečem "zelenim" rukama) će brzo nadoknaditi gubitak i sve će biti još ljepše i bujnije.
Pozdrav ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kikach i ja se javljam u klub žalosnih ljubitelja čuvarkuća koji su ih ispratili u vječna lovišta...
ma, kupiti ćemo nove ![]() ajde, bar ti se sukulenti i kaktusi drže, a vjerujem da se i druge biljke brzo oporave nakon što dobiju vodu ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
i meni su sve cuvarkuce otisle,par ih se drzi al sve je nista ni s cim..zaljevam ih al nema im spasa... |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Čestitam ti najprije,velik si trud uložila pa sad malo uživaj.I meni su neke čuvarkuće propale,prvi put od kad ih imam.Nabavit ćemo nove.
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Čuvarkuće si ti otišle,to nebrem vjerovati
![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ma nije moguće da su sve čuvarkuće pokojne!?
![]() ...čestitke za sve riješene ispite
![]() ...uživaj, lijepi pozdrav
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
hvala vam puno! sad je sve klonulo, ubija vrucina..jedino mi se moji ljubimci sukulenti i kaktusi drze..ali cak su mi cuvari otisli u vjecna lovista:(
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
i šareno i mirisno i lijepo i slatko i finoooo!
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Konačno sam i ja došetala do tvoga vrta i oduševljena sam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Prekrasno racvijetano,zdravo i sa ljubavlju obojano cvijeće
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Aha znači znojila si se na ispitima, ajd sad je bar konačno gotovo. Šaljem ti još posljednje zagrebačke pozdrave, sutra sam već na moru... jeedva čekam. I znaš da očekujem kavicu dvije
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
koji prekrasni ljiljani.
![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
kikach
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
hvala vam sto ste posjecivale moj vrtek, bila sam odsutna u zadnje vrijeme zbog ispita (belice da sam se bar kupala:p)..sad je to sve iza mene tak da sad nastupa uzivancija |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
briši pp
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |