Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sobne cvjetajuće biljke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Voštani cvijet - Hoya
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Voštani cvijet - Hoya

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 25>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2012 u 00:02
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

ja sam svoju prije mjesec dana razmotala i evo rascvjetala se
moj%20povrtnjak

Prekrasna jeClap
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2012 u 00:01
Danas smo se ja i hoya družile cijelo popodneTongue Prvo sam je rasplela a kasnije podigla na visoki potporanj od bambusa. Sad bi joj trebalo biti bolje
Slikala sam je raspetljanu, sutra ću u novom ruhuWink

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 11:33
moja je i zimi na tom prozoru i na najvećem minusu je ostala živa.
Spa,ljeno lišće je i meni bilo od sunca, ja sam te grane odsjekla i stavila pelcati, pa sam na prozor stavila papir, kako je sunce nebi više spržilo
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 10:33
po tvom savjetu sam je ovako rasplela, na istočnom je prozoru, ima sprženog lišća koje otkinem i dobro joj je koliko vidim , samo mi na zimu neće moći tu ostati, morat ću je prebacit u toplije
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 09:04
opna traži zraka, i ne seli je, aklo tako dobro napreduje.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 08:56
ja sam svoju prije mjesec dana razmotala i evo rascvjetala se
moj%20povrtnjak

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2012 u 08:54
Bebolino moja je stalno na jednom mjestu, pisala sam da ju je čak i sunce opržilo ovog ,ljeta,ne mičem je jer ne mogu je maknuti. Mojoj susjedi sam dala isto pelcer, i ona je stavlja van u ljeti na balkon,njoj još uvijek nakon 3 godine samo tjera listove, i da kažem da znam razlog, ali ne znam.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2012 u 21:40
@tatjana, da li je hoya osjetljiva na seljakanje? Pada mi na pamet jedino to kao razlog njezinog štrajka, jer je zimi u kući pored istočnog prozora, a ljeti seli van. Jednostavno nemam drugog izbora, ona ljeti može opstat samo vani, unutra je sve klimatizirano, to joj baš ne odgovara. Jedino s njom i s flamingovim cvijetom imam problem, svo ostalo cvijeće mi je stvarno ok.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2012 u 19:40
Bebolina, molim te nemoj je svaki dan špricati, i neoj jako zaljevati.
Ja sam stavila pelcati za Arajliju, ali ima ih i više, pa ču još pelcati.
Hoja najboplje raste na istoku i ne vani, ako vidiš da je suho poli, pošpricati 1 ili 2 puta tjedno ovisno o vručini.
Nazovi me ako trebaš 091 507 1435
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2012 u 19:37
ovo su slike, moja hoja je skroz na stropu i cvate ko luda, Staviti ću još pelcera, pa netko će trrebati.

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2012 u 19:35
Napisala sam nešto, ali mi je izbrisalo

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2012 u 18:28

@tatjanabajcic , najbolje bi bilo da je spakujem i pošaljem majstoriciTongue kod mene joj izgleda ne valja. Lijepa je, tamno zeleni su joj listovi, ma full zdrava, samo što već godinama ni cvijeta.

Rasplela sam je, dala joj zraka, ali kako to već godinama činim...ne nadam joj se više
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 15:24
Nemoj previše zalijevati, jer če koorijen pogniti, radije je pošpricaj a na istoku je koliko ja mislim najbolje. A Kako je sunce postalo jako, tako je mojoj spalilo lošće.
Na vrh
PlavaDigitalna View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 80
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje PlavaDigitalna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2012 u 19:50
Danas sam prvi put pogledala temu jer mi je moja hoya podarila svoj prvi buketic. iznenadila sam se jer sam prvo cvjetanje ocekivala tek sljedece godine. Tako mi je rekla teta koja mi je poklonila pelcer prije 2 godine. savjetovala mi je da mora biti u humusnoj zemlji i stalno jako mokra pa su me malo zbunili vasi postovi o njezismile68
Istina, ne maltretiram ju previse, ali doslovno pliva cak i zimi, na istocnom prozoru, a sada je vani u tvrdom hladu.

Lijep pozdrav iz Jastrebarskog!
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2012 u 23:54
Sutra ću si uzeti vremena za nju, razmotat ću je cijelu i napravit joj ljestve od bambusa,možda se predomisli. Svaki je dan špricam ujutro i naveče, isto kad i ostale biljke oko nje, a da je svima vruće, to stoji
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2012 u 09:03
Bebolina probaj malo grane razmaknuti i kad nema sunca pošpricaj s vodom jer i listovi trpe vručinu.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2012 u 07:49
TB unaprijed hvala ostalo u pp
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2012 u 17:55
Žao mi je za spaljeno lišćeThumbs%20Down stvarno treba pazit da ih sunce ne sprži
Moja prekrasno raste, zdrava je ali ni jednog cvjetića već godinama. Imam još jednu malecku, ona pak obilno cvate....zašto? Gdje griješim?
Evo je

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2012 u 15:16
Nemogu još jednu sliku staviti moju hoju ucijelosti, budem drugi puta, ali upozorenje, sunce je strahovito jako, do sada nikad a vidi sada je spržilo i lišće
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2012 u 15:12
ako sam uspjela, jer mi je tri puta bacilo istu sliku, a nisam je mogla obrisati, nadam se da vidite kako jeu je sunce opržilo, a ova je u cijelosti prije par dana

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.