Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jani - upoznajte me....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jani - upoznajte me....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 63>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2012 u 21:54
Ukucaj Decoupage Jani - i tu su moji albumi.....
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2012 u 20:38
a gdje te mogu nači na fejsu ?????
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2012 u 20:03
Do daljnjega ne mogu stavljati slike - izgubila sam strašno puno vremena pokušavajući staviti svoje nove radove, ali sve bezuspješno.......

One koje su na fejsu vidjet će a one koje nisu, žao mi je, ali jednostavno nemam živaca više pokušavati.

Pusa, pratit ću vas redovnosmile79
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2012 u 16:44
Zaboravila sam napisati, nakon što odaberem sliku, stavim na Browse..... kuha, kuha, ali na kraju pokazuje grešku!

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2012 u 16:42
Danas sam ponovno pokušala staviti slike, ali mi stalno ne dozvoljava, ne znam da li netko od vas ima sličnih problema:

Server Error in '/' Application
Request timed out......

Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 18:09
Škrinjice su predobre Clap
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 15:28
Škrinjice su prekrasne
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 15:15
Hvala vam drage moje......smile78
Na vrh
dinazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 156
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dinazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 10:49
škrinjice su ti mrak!!, baš su super!!
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 09:42

jeeeeeeee... Smile

škrinjice su čarobne...
pogotovno ona za mladence... smile71
jedva čekam
da internet konačno postane poslušan
i da nas zatrpaš ostatkom radova... Smile

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 09:15
 a sta da ti kazem draga  Jani a da vec nije receno....obradovala si me svojim radovima, smile141zavidim ti jer ovih dana nemam vremena nista uraditi...uskoro mi dolaze djeca pa pune ruke drugih poslova.
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 08:11
Škrinjice su ti predivne schabi je stvoren za njih motiv nježan sve skupa savršeno
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2012 u 23:39
Planirala sam staviti još slika, ali mi internet ne dozvoljava......
Nadam se da ću sutra uspjeti u svom naumu da vas zatrpam novim slikama :)
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2012 u 23:33
Nakon što sam napravila škrinju za mladence moja gošća se oduševila i naručila istu škrinju samo u roza varijanti.......
Prvo sam mislila da baš neće biti dobra u tom tonu, ali kada je bila gotova svidjela mi se. Uz rozi ton sam koristila i srebrnu varijantu tako da je boja u stvari perlasto-roza. Nisam mogla dobiti na fotiću točan ton boje, ali se svejedno dosta dobro vidi...

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2012 u 23:06
Konačno sam ulovila malo bolji signal i sada ću vas opet vjerojatno (ako uspijem sve slike staviti) zarpati novim radovima.....

Evo konačno i škrinje o kojoj sam pisala neki dan.... prvo ide verzija za mladence u zelenkastom tonu:

detalj bočno:

i unutrašnjost na kojoj su upisani mladenci i njihov dan...

Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 17:11
Jani , bila si jako vrijedna....oduševljena samsmile57
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2012 u 14:38
Lijepi odljevi Jani smile141.
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2012 u 08:56
Originalno poslano od člana jani jani napisao:

Klara - vjeruj mi da sam se tebe sjetila kada sam radila plave ružice. Točno su me asocirale na tebe i tvoj stil rada. Ova informacija za 2k mađarca me oduševila! Znači treba probati! Može se utrljati i sjenilo? Misliš da bi ostalo kod lakiranja? I još jedno pitanje - koji ti to mat lak koristiš? Onaj oriđiđi iz hoby dućana ili neki zamjenski? Danas sam u Lumosu u Zadru bila i vidjela da imaju mat lak, ali ona majušna bočica košta cca 25 kn. Ona bi mi bila taman za prelakirati jednu kutiju a to mi je jako neisplativo. Do sada sam isprobala svašta ali nikako nisam naišla na dobar mat lak. Izgleda da ću za svoj gušt morati riskirati...... Jedva čekam da nam staviš slike svog rada s mađarcem!!!!

a hvala ti kaj misliš na me i na moru... Wink  Smile   Heart

što se sjenila tiče - to nisam probala s mađarcem,
sjenilo sam utrljavala jedino u stamperijin 2k medium
i kod lakiranja nije bilo problema...

isprobala sam brdo različitih lakova,
i zamjenskih i oriđiđi,
al definitivno mi je najbolji Soluble varnish matt Daler-Rowney...
jest da 75ml dođe 30 kn, ali je fantastičan i poprilično se s njim
da napraviti, iako sam ja kod lakiranja po sistemu "nije beg cicija"
i stavljam i po 8 slojeva laka na jedan rad...
ima ga i u sjajnoj varijanti...
miješala sam ga s mat, za polusjajnu verziju...
pokazalo se odličnim, jer sama doziram koliko polusjajno želim...
uvoznik i distrubuter za Hrvatsku je  http://www.p-got.hr
i što je najbitnije - radovi ne požute niti nakon skoro pa godinu dana... Smile

heh, što se tiče mojih radova s mađarcem,
to će još pričekati... Embarrassed
sad sam tek u fazi farbanja podloga...
diiiii je još do pukotina... LOL
pa lakiranje... potrajat će to... Embarrassed

jedva čekam vidjeti škrinjicu,
sigurna sam da će biti čarobna,
nemreš ti omanut...   Approve

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2012 u 08:05
smile78Divno Jani, svaka čast na ljetnim radovima, ja sam na moru radila naručene stvari i bilo mi je to dosta teško po ovoj vručini. Veselim se da vidim tvoju škrinjicu.

I da, Dina kaže da ti je radove vidjela u Jaski, kako sam  ja gotovo iz Jaske,a neznam gdje su izloženi???
Pozdrav, uživaj!
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2012 u 22:25
Jedva čekam sutra staviti sliku škrinjice koju sam radila s mojom omiljenom salvetom - ružama Nostalgija.....došla sam čak u iskušenje da ju poslikam ovako nedovršenu, ali sam odolila. Želim ju kompletno završiti i onda staviti da ju vidite.

Hehehe....nadam se da će se i vama dopasti....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.