Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 85> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Kako je tu na bregima lijepa debela hladovina, milina se tud prošetati, makar virtualno.
Bravo za clematise i žutu tekomu, takve ne viđamo često po vrtovima
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
kokaaa, pa kaj je to onaj isti vrt? nemrem ga prepoznati koliko se razelenio i razbujao...a zaista imaš svega posebnoga, naročito žuta tekoma, koju nikada nisam vidjela
![]() ![]() ![]() draga moja Anči, ocjena je 5+
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Wow koja krasna džungla ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Dok se ti trudiš da tvoj vrt izgleda ovako prekrasno, nama ostaje samo uživati u slikama. Lonciera mi je kao i sve - san snova!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Nove slikice
![]() ![]() ![]() Orlove kanđe i tekoma su prekrasni, nikad nisam vidjela žutu tekomu ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Anabistrica,prekrasno.Nisam znala da imaš žutu tekomu.Ja sam prošle godine kupila žutu,a procvala crvena.Odmah sam je izvadila.Uvijek me veseli šetnja tvojim vrtom.
![]() |
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Ma ne mogu vjerovati kako je sve zeleno kod tebe! cak i trava! kod mene je sve zuto i prasnjavo, raspucana zemlja, zelene travke u okolnoj prirodi gotovo da ni nema! Selim se ja u zagorje ako ta susa nastavi i sljedecu godinu :)
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zaista je lijepo doći na tvoj zagorski bregek..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
lijepo je u tvome vrtu....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Lijepo i rascvjetano na tvom bregeku,žuta tekoma mi se posebno sviđa.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Horti, volim tvoju pohvalu. Ima tu na bregu i sunca i hladovine, ligeštula i hladnog sokića (ili gemišta). Sve te to čeka.
|
|
|
|
![]() |
|
Sara, dođi i uvjeri se da sam još uvek na istom bregu ![]() A penstemoni su trebali biti roza, ali su mi i ovakvi lijepi, naročito uz šlajer koji sam dobila od Lorice. Jako sam ponosna na ovu peticu. Sad sam odlikašica
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dado, to je prednost nenjegovanog travnjaka, bolje reći travnjaka u kojem prevladava drač, a ne trava. Trava je žuta ko i svugdje i sve krcka kad se hoda po njoj, ali drač je zelen pa daje malo bojice. Ima puno maslačka, trpuca (bokvice) i koječega drugog. Ali, u svakom slučaju, zeleni je moj breg jer su šume svuda okolo pa sam ko u zelenom moru. Dođi i uvjeri se.
|
|
|
|
![]() |
|
Anastazija, daleko je to od džungle. Ima još jako puno praznog prostora, ali volim da je tak.
Ljiljus, drago mi je da uživaš, bit će još slikica. Camellica, tekoma je još mlada, ali budem je probala razmnožiti s vremenom. Anaida, Milica, Maris, dođite mi opet. Svima šaljem
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |