Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 63> |
Korisnik | |
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ukucaj Decoupage Jani - i tu su moji albumi.....
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
a gdje te mogu nači na fejsu ?????
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Do daljnjega ne mogu stavljati slike - izgubila sam strašno puno vremena pokušavajući staviti svoje nove radove, ali sve bezuspješno.......
One koje su na fejsu vidjet će a one koje nisu, žao mi je, ali jednostavno nemam živaca više pokušavati.
Pusa, pratit ću vas redovno
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
|
![]() |
|
Zaboravila sam napisati, nakon što odaberem sliku, stavim na Browse..... kuha, kuha, ali na kraju pokazuje grešku!
|
|
|
![]() |
|
Danas sam ponovno pokušala staviti slike, ali mi stalno ne dozvoljava, ne znam da li netko od vas ima sličnih problema:
Server Error in '/' Application
Request timed out......
|
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Škrinjice su predobre
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Škrinjice su prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje......
![]() |
|
|
![]() |
|
dinazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 156 |
škrinjice su ti mrak!!, baš su super!!
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
jeeeeeeee... ![]() škrinjice su čarobne... pogotovno ona za mladence... ![]() jedva čekam da internet konačno postane poslušan i da nas zatrpaš ostatkom radova... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
a sta da ti kazem draga Jani a da vec nije receno....obradovala si me svojim radovima,
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Škrinjice su ti predivne schabi je stvoren za njih motiv nježan sve skupa savršeno
![]() |
|
![]() |
|
Planirala sam staviti još slika, ali mi internet ne dozvoljava......
Nadam se da ću sutra uspjeti u svom naumu da vas zatrpam novim slikama :)
|
|
|
![]() |
|
Nakon što sam napravila škrinju za mladence moja gošća se oduševila i naručila istu škrinju samo u roza varijanti.......
Prvo sam mislila da baš neće biti dobra u tom tonu, ali kada je bila gotova svidjela mi se. Uz rozi ton sam koristila i srebrnu varijantu tako da je boja u stvari perlasto-roza. Nisam mogla dobiti na fotiću točan ton boje, ali se svejedno dosta dobro vidi...
|
|
|
![]() |
|
Konačno sam ulovila malo bolji signal i sada ću vas opet vjerojatno (ako uspijem sve slike staviti) zarpati novim radovima.....
Evo konačno i škrinje o kojoj sam pisala neki dan.... prvo ide verzija za mladence u zelenkastom tonu:
detalj bočno:
i unutrašnjost na kojoj su upisani mladenci i njihov dan...
|
|
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Jani , bila si jako vrijedna....oduševljena sam
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Lijepi odljevi Jani
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
a hvala ti kaj misliš na me i na moru... ![]() ![]() ![]() što se sjenila tiče - to nisam probala s mađarcem, sjenilo sam utrljavala jedino u stamperijin 2k medium i kod lakiranja nije bilo problema... isprobala sam brdo različitih lakova, i zamjenskih i oriđiđi, al definitivno mi je najbolji Soluble varnish matt Daler-Rowney... jest da 75ml dođe 30 kn, ali je fantastičan i poprilično se s njim da napraviti, iako sam ja kod lakiranja po sistemu "nije beg cicija" i stavljam i po 8 slojeva laka na jedan rad... ima ga i u sjajnoj varijanti... miješala sam ga s mat, za polusjajnu verziju... pokazalo se odličnim, jer sama doziram koliko polusjajno želim... uvoznik i distrubuter za Hrvatsku je http://www.p-got.hr i što je najbitnije - radovi ne požute niti nakon skoro pa godinu dana... ![]() heh, što se tiče mojih radova s mađarcem, to će još pričekati... ![]() sad sam tek u fazi farbanja podloga... diiiii je još do pukotina... ![]() pa lakiranje... potrajat će to... ![]() jedva čekam vidjeti škrinjicu, sigurna sam da će biti čarobna, nemreš ti omanut... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
![]() I da, Dina kaže da ti je radove vidjela u Jaski, kako sam ja gotovo iz Jaske,a neznam gdje su izloženi???
Pozdrav, uživaj!
|
|
![]() |
|
Jedva čekam sutra staviti sliku škrinjice koju sam radila s mojom omiljenom salvetom - ružama Nostalgija.....došla sam čak u iskušenje da ju poslikam ovako nedovršenu, ali sam odolila. Želim ju kompletno završiti i onda staviti da ju vidite.
Hehehe....nadam se da će se i vama dopasti....
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |